Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Riazek napisał(a):Myślę, że moje przygody pozwalają mi sądzić, że jestem trochę ponadprzeciętnym kierowcą, ale oczywiście nie nazywam się jakimś mistrzem kierownicy etc. No ale nie o tym ten temat.
.
dzida napisał(a):ak założysz LPG do takiego 323i to wyjdzie CIe taniej niż diesel
7l ON = ok. 16l LPG
j0zek napisał(a):A4 nudne na maxa, tak samo jak Astra. Bertone zbytnio różnicy nie robi.
mateo199214 napisał(a):Może i nudne,ale dużo lepsza propozycja niż oklepane e36 które ma mało miejsca i nadaje się praktycznie tylko do upalania gumy bo to trójeczka bardzo niewygodne samochody,no chyba że autora nie interesuje wygoda i miejsce w środku.
kirin88 napisał(a):Po prostu ręce opadają...
mateo199214 napisał(a):Ja tylko mówie jak to wygląda w praktyce.
mateo199214 napisał(a): nadaje się praktycznie tylko do upalania gumy bo to trójeczka
j0zek napisał(a):A4 nudne na maxa, tak samo jak Astra. Bertone zbytnio różnicy nie robi.
mateo199214 napisał(a):ak,tylko dolicz sobie do tego jeszcze benzynę na rozruch,przy takim żłopie chyba trochę weźmie
kirin88 napisał(a):np. gdy twierdziłeś, że w astrze f są lepsze plastiki niż e46
mateo199214 napisał(a):A skoro mówie,że plastiki w astrze kładą te z e46 to znaczy że tak jest.
mateo199214 napisał(a):I nie wciskaj ludziom ciemnoty,że bmw jest najlepsze w każdym wypadku i wszędzie i dla każdego.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW