Witam wszystkim! Marzy mi się kupno wymarzonego Seata Ibizy. Liczę na pomoc na tutejszym forum i mam nadzieję na sporą aktywność w tym temacie. A więc do rzeczy..
16 maja przyjeżdżam do Polski na urlop. Chciałbym w przeciągu 2tygodniowego pobytu w naszym kraju kupić wreszcie swoją Ibizkę. Z kluczowych wymagań i ograniczeń to: Budżet: 12 000 pln Moje wymagania: Koniecznie 5 drzwi. Koniecznie benzyna. Silnik 1.4 bądź 1.6.
Mam słabość do tego przodu..
Dlaczego benzyna? Mieszkam w Holandii więc mój co miesięczny podatek za samochód jest uzależniony m.in. od pojemności silnika.
Panowie, którą Ibizę polecacie? Jak byście rozegrali to na moim miejscu? Mam ponad 2 tygodnie do urlopu. Czy proszenie kogokolwiek o to by znalazł mi Ibizę w moich kryteriach ma sens? Czy wtedy mam zwiększone ryzyko tego, że trafi się ktoś kto będzie chciał na mnie zarobić i faktycznie poszuka Ibizki, ale ściągnie ze mnie dokładnie 12 000 i przepłacę.
Jestem z Opola. Będę w stanie dojechać do każdej Ibizki tak maksymalnie do 250km.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Renault 5 Alpine W 1976 roku Renault przedstawiło prawdziwie sportowy samochód – Renault 5 Alpine. Model, zaprojektowany i produkowany w zakładach Alpine w Dieppe, łączył elegancję ze sportowym stylem. Wykorzystano w nim wyposażenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.