REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Będzie działał bez problemu pod warunkiem że kabel nie będzie się majtał i wisiał luźno.MikołajW napisał(a):Czy opcja sensora ruchu w kamerze działa dobrze gdy podłączymy ją np. pod powerbank?
Szukaj karty microSD klasy UHS-3 typu MLC.MikołajW napisał(a):z jakimi kartami kamera działa najlepiej. Zamierzam kupić 64gb
Nie da się na niej odtworzyć filmu ale masz darmową aplikację na smartfona przez którą możesz konfigurować ustawienia kamery i odtwarzać nagrane filmy więc tu nie widzę problemu bo nie musisz dotykać kamerkiMikołajW napisał(a):gdzieś natrafiłem na informację że na tej kamerze nie można odtwarzać nagranych filmów. Aby to zrobić trzeba podłączyć kamerę do komputera
Bezprzewodowo na smartfonie odtworzysz film.MikołajW napisał(a):Kartę trzeba wyjąć z kamery i umieścić w smartfonie, czy bezprzewodowo się da?
Decyzja należy do ciebie. Nie wiem czy ten kąt robi aż tak wielką różnicę, ja bym chyba wolał postawić na jakość nagrania.MikołajW napisał(a):Wersja S ma niestety wąski kąt widzenia, a zależy mi na jak najszerszym. A wiem, ze standardową A119 i tak dobrze w nocy nagrywa.