Zastanawiam się nad toyotą Yaris 1,3 benzyna pierwszej generacji, z rocznika 2004-2005.
Mam kilka pytań? Czy warto kupić to auto? pomijam tu kwestie wyglądu czy wielkości bo i to i to mi odpowiada nawet. Chodzi mi o problematyczność tego auta w czasie ekspoloatacji? Czy często się psuje, czy każdy mechanik sobie z nim poradzi?
Czy jakieś inne aut jest lepszą alternatywą w tych pieniądzach (ok 20tyś zł) z silnikiem benzynowym?
Yaris jest absolunie bezawaryjny nie licząc padających alternatorów (konkretnie pęka obudowa). Jest ekonomiczny, bardzo żwawy (1,3) no i strasznie brzydki. Oferuje bardzo mizerny komfort
Wygląd się nie liczy(akurat mi sie nawet podoba). Co do pękających alternatorów to chyba wina głównie tego, że woda nań chlapie, prawda? Może wystarczy jakaś osłona w to miejsce i da rade się pozbyć problemu zanim się pojawi
Klakson i agresja - do czego skłonni są kierowcy podczas upałów? W upalne dni kierowcy są bardziej skłonni do agresji na drodze. Jednym z objawów może być nadużywanie sygnałów dźwiękowych(1). Wysoka temperatura na zewnątrz może również obniżać koncentrację oraz wydłużać ...
Parkowanie równoległe w pięciu krokach Wielu kierowców jak ognia unika jednak parkowania równoległego, nawet jeśli w najbliższej okolicy właśnie takie miejsca są dostępne. Jak pokonać swoje obawy i dobrze wykonać ten manewr? Wiele osób uważa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.