Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dzida napisał(a):to auto nie z tej epoki i nie zachwyca jakimiś walorami komfortu czy prowadzenia
dzida napisał(a):Kolega ma Paska B3 aby wozić kartofle na targ - autentyk
Ossy napisał(a):Z tego co widzę, to Audi 80 jest jeszcze lubiane na wioskach, pewnie ze względu na prostsze zawieszenie niż w A4B5.
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Popraw link..rozsądny napisał(a):Może znajdzie się dobra dusza, która by przy odrobinie czasu mogła go obejrzeć i wystawić swoją opinię (
Głupie porównanie. Zobacz jak wychodzi Audi 80 na tle rywali przy uderzeniu 60 km/h. Ogólnie lipa. A4 B5 nie lepsze.rozsądny napisał(a):Tak na szybko znalazłem filmik 80 vs. Tico.
rozsądny napisał(a):Chętniej wziąłbym Avensis, ale widzę, że ciężko je znaleźć. Z komisu nie kupię, a z rąk prywatnych nie za bardzo widzę.
rozsądny napisał(a):Taka prośba. Jak ktoś zamierza napisać po raz kolejny, że 80-tka to przeżytek itd. to niech napisze to sobie w notatniku, a nie tutaj. Tak na szybko znalazłem filmik 80 vs. Tico. Wiem, że samochody nie tej klasy, ale solidność to kolejny plus tego auta[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]