REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ArteK napisał(a):Witaj,
Jadąc z czwartku na piątek tak jak piszesz pojechałbym tędy https://goo.gl/maps/FVnFW5Wtf682
W zeszłym roku jechałem tą trasą oczywiście z Warszawy do Jarosławca. Bardzo dobra droga do samego Gdańska na wysokości którego skręcasz na Kartuzy -> Sierakowice -> Czarna Dąbrówka (tędy fajnie się jedzie i pusto)
W zeszłym roku jechałem i droga nie była dziurawa przynajmniej nie zakwalifikowałem jej do kiepskiej jakości, a przez Kartuzy przejechałem bez większego problemu. Jeżeli jest budowana aktualnie obwodnica to może faktycznie wybrać inną drogę z racji na problemy z przejazdem.pkc napisał(a):W Kartuzach budowana jest obwodnica i w godzinach szczytu są spore korki, a dalej to głównie dziurawa droga, ale da się jechać
Droga jest dobra, ale dużo świateł jak zjedziesz już z obwodnicy trójmiasta i fotoradary. Ja właśnie wybrałem objazd przez Kartuzy żeby uniknąć przejazdu tym odcinkiem. Jak jechałem nim w nocy około 23 to przejechałem bez problemów, ale trzeba się pilnować na skrzyżowaniach bo kamery robiące zdjęcia za przejazd na czerwonym i kilka fotoradarów na małym odcinku.rasgan napisał(a):A przez Wejherowo? E28 cały czas?