Klimatyzacja automatyczna czy czujniki cofania w Kia cee'd

07 Mar 2007, 00:30

Jestem na etapie zakupu auta. W salonie mam możliwość wyboru dodatkowego wyposażenia za 1000 zł tzn zamiana klimatyzacji ręcznej na
automatyczną lub otrzymać czujniki cofania. Nie miałem do tej pory do czynienia z tymi wynalazkami stąd pytanie co bardziej się
przydaje w codziennym użytkowaniu auta?
Punto II - cee'd zamówiony
mq21
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ostrów Wlkp.

07 Mar 2007, 00:49

Witam,
Ja bym wybrał klimatyzację automatyczną to jednak jest wygoda ustawiasz temperaturę i masz cały czas taka a w manualnej to trzeba kombinować ;) Samochód nie jest duży więc myślę że te czujniki nie są ąż tak potrzebne...
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

07 Mar 2007, 09:38

ArteK napisał(a):Witam,
Ja bym wybrał klimatyzację automatyczną to jednak jest wygoda ustawiasz temperaturę i masz cały czas taka a w manualnej to trzeba kombinować ;) Samochód nie jest duży więc myślę że te czujniki nie są ąż tak potrzebne...

Też tak myślałem ale pytam bo nie miałem styczności ani z klimatyzacją ani z czujnikami . W salonie w promocji mam do wyboru i nie wiem na co się zdecydować a czasu na decyzję pozostało niewiele.. Dzięki więc za cenne wskazówki . Najlepiej doradzą użytkownicy tych wynalazków.
Punto II - cee'd zamówiony
mq21
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ostrów Wlkp.
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie przewozić psy?
    Wyjeżdżając, właściciele psów bardzo chętnie zabierają ze sobą swoje czworonogi, jednak nie zawsze zapewniają im bezpieczną podróż. Tymczasem źle przewożony pies stanowi zagrożenie nie tylko dla siebie, ale ...