Klocki hamulcowe Polo IV (9n)

17 Lip 2010, 20:25

Witam, chcę kupić do swojej polówki klocki na przód tylko nie jestem pewien jakie, ponieważ słyszałem że są dwa rodzaje. Na aukcjach allegro jest wiele pasujących do większości aut VW z tego okresu produkcji( seat, skoda, golf, bora itp). Nie jestem pewien co i jakie zamówić. Po czym mogę poznać jaki rodzaj mi potrzebny??? i jakiej firmy polecacie?
dziku06
Nowicjusz

Miejscowość: Orłowice

19 Lip 2010, 15:18

Najlepiej zkuknij czy masz wentylowane tarcze czy zwykłe,a potem zadzwoń do jakiegoś motosklepu i zapytaj się o klocki. Podasz rocznik,pojemnośc i ci powiedzą.
Można też przez internet zamówic,zadzwonic jak nie jesteś pewny.
Jakiej firmy..?
Ja kupuję od lat zawsze klocki firmy Raicam.Za nieduże pieniądze ,naprawdę solidny wyrób.Zjechałem już kilka kompletów,a w intensywnej miejskiej jezdzie potrafią wytrzymac 50 tys. kilometrów. :wink:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

28 Lip 2010, 16:25

Wypełnij ten -http://www.auto.strefa.pl/sklep/contact_us.php formularz, podaj nr VIN i napisz o co chodzi.

Pozdrawiam :smile:
Ostatnio edytowany przez e-Strefa, 28 Lip 2010, 21:34, edytowano w sumie 1 raz
e-Strefa
Nowicjusz

Miejscowość: Wejherowo
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rajdowy hat-trick Toyoty
    25 sierpnia 2019 r. trzy załogi zespołu Toyota Gazoo Racing zajęły całe podium ADAC Rally Deutschland. Przy okazji przypomnijmy inne, potrójne zwycięstwa Toyoty, które wydarzyły niegdyś się w Afryce. Hat-trick. ...