Kluczyk do W 124

15 Cze 2008, 10:06

Miałem dwa skladane kluczyki do mojego 124, niestety jeden zgubilem i jade na zapasowym, czy moze wie ktos gdzie moge dokupic drugi kluczyk.Dodam ze jest to kluczyk na podczerwien i skladany jak wczesniej juz napisałem.
PawelSiedlce
Nowicjusz

Miejscowość: Siedlce
  • 15 Cze 2008, 11:22

Zdziwiłbyś się, jakie kluczyki potrafią dorobić w punktach dorabiania kluczy :) Popytaj w takich miejscach, może trafisz na jakiś profesjonalny punkt i może tam Ci dorobią drugi kluczyk. Jednak tak całkiem na poważnie, radzę wymienić zamki. Jeśli ktoś Ci ukradnie brykę, to w ubezpieczalni musisz oddać dwa komplety kluczyków, w przeciwnym razie nici z odszkodowania.
    pozdrowienia dla wszystkich użytkowników dróg :)
    kubik
    Początkujący

15 Cze 2008, 20:41

Dorobić kluczyk to nie problem tylko wiesz jak zresetować kluczyk ktory jest na podczerwien i zakodawać moją czestotliwosc ?
    PawelSiedlce
    Nowicjusz

15 Cze 2008, 22:01

najlepiej w serwisie tam ci dorobia i zgraja czestotliwosc
    marekes80
    Nowicjusz

15 Cze 2008, 23:41

Stary to, to i ja wiem ;] tylko rzecz w tym zeby zrobić to taniej szczegolnie jak wiem ze jest taka mozliwosc. Zestrojenie czestotliwosci to pewnie jakis elektronik samochodowy by zrobił nawet, tylko rzeczywistosc jest taka ze ciezko znalesc taki uzywany kluczyk a nowego tym bardziej i go przerobic, a sam kluczyk to juz zwykly mozna przeciez dorobic
    PawelSiedlce
    Nowicjusz