Witam,
Chciałbym dorobić sobie kluczyk - scyzoryk do mojego samochodu Kia Sephia 98r.
Jednakże mam pytanie, mianowicie posiadam immo aktywowane za pomocą pilota poprzez ponowne kliknięcie przycisku otwierania centralnego zamka.
Czy w moim przypadku jest możliwość dorobienia kluczyka - scyzoryka np. takiego z allegro?
Jest taka możliwośc z tym, że i tak musisz podjechać do serwisu go zakodować a na immo. zrobią ci drugi pilot lub zamontują w kluczyku.
ASO ładnie kroi za taki bajer.
A nie potrafi tego zrobić jakiś elektryk specjalista? Tak jak już mówiłem immo działa na tej zasadzie, że ponownie muszę otworzyć drzwi z pilota. Jeśli ktoś nawet otworzy drzwi kluczykiem oryginalnym i będzie nim próbował odpalić samochód to nie da rady. Trzeba kliknąć jeszcze raz w pilocie przycisk otwierania, procedura jest z pewnością taka sama bo słychać jak mechanizmy zamków próbują iść w górę.
Oto kluczyki jakie posiadam:
Ten mniejszy do otwierania/uruchamiania, większy od blokady skrzyni biegów, ale go nie używam.
Powinien przejść taki nr. Ale najpierw podjedź do tego kolesia co dorabia klucze i spytaj się czy może coś takiego wykonać bo musi być odpowiedni grot kluczyka.
Niebezpiecznie dla pieszych od września Co roku od września rośnie liczba wypadków z udziałem pieszych. Ten niebezpieczny dla niechronionych użytkowników ruchu okres trwa w Polsce aż do stycznia. W 2022 roku najwięcej osób odniosło obrażenia ...
Przegląd najprzydatniejszych elementów zimowego wyposażenia Coraz mocniej dająca się we znaki zima to dobry moment, aby przedstawić, w jaki sposób poszczególne modele marki są przygotowane na ten szczególny okres roku. Tak pod względem konstrukcyjnym, opcji wspierających ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.