Kluczyk

23 Lip 2009, 18:49

Wczoraj wieczór patrze przez okno, sąsiad otworzył mi samochód (Ford Mondeo Kombi 94r.) pytam się jak to otworzył, powiedział kluczykiem też od forda mondeo (nie wiem, który to rocznik) syna.

Co mogę zrobić aby podobna sytuacja nie zdarzyła się w przyszłości ? W końcu się obudzę, a samochodu nie będę mieć.
Przemok
Nowicjusz

Miejscowość: Opolskie

23 Lip 2009, 23:35

Przemok napisał(a):Wczoraj wieczór patrze przez okno, sąsiad otworzył mi samochód (Ford Mondeo Kombi 94r.) pytam się jak to otworzył, powiedział kluczykiem też od forda mondeo (nie wiem, który to rocznik) syna.

Co mogę zrobić aby podobna sytuacja nie zdarzyła się w przyszłości ? W końcu się obudzę, a samochodu nie będę mieć.

zamontoj sobie imobilajzer ktory uniemozliwi odpalenie autka;) najlepiej na guzik ktory bedzie zamontowany w nie typowym miejscu. wazne bys tylko ty wiedzial gdzie on sie znajduje;) i zdejmuj panel z radia jak masz taka mozliwosc bo i radio wyciagna;P albo jeszcze lepiej, znasz taki numer jak 997? zapeniam ze sasiad juz wiecej nie bedzie prubowal sie dostac do twojego auta:)
17koniu17
Nowicjusz

Miejscowość: Dobrzany

24 Lip 2009, 10:26

odciecie zaplonu albo blokada skrzyni biegow,sam u siebie mam blokade :lol:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Lip 2009, 15:52

Najlepiej zamontuj sobie dzies w dyskretnym miejscu odciecie zapłonu
malarki
Początkujący

Miejscowość: kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wirtualny salon Audi w Warszawie
    Londyn, Paryż, Berlin, Pekin, Istambuł, Moskwa, a teraz Warszawa. Wczoraj, 8 października, przy stołecznym Placu Trzech Krzyży, ruszył pierwszy w naszym kraju ekskluzywny salon Audi City. Audi City wyznacza kierunek, jak ...