Kobiecy samochód?

12 Sie 2016, 10:34

Ja kupiłam niedawno Toyotkę Auris - czy to jest waszym zdaniem kobiecie auto, czy już nie?
Ewi
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 05 2010
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Toyota Auris
Silnik: 1.8
Paliwo: Hybryda
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

12 Sie 2016, 10:37

Smart? A gdzie tam miejsce na kobiece zakupy, dzieci?

Zgadzam się z tym, że nie ma czegoś takiego jak kobiece auto, auto ma być wydajne, mało palić, mieć w miarę tanie części. Nie mówię że wsadzimy kobietę w kombi od razu ale nie musi to być auto malutkie czy najlepiej 2 osobowe.. Jak nie umie jeździć czy parkować to w żadnym sobie nie poradzi. A chyba lepiej mieć miejsce żeby kogoś przewieźć czy żeby spakować się na wakacje.
Bądź trzeźwy w trakcie jazdy samochodem!!
Piłeś? Nie jedź!!
#alkomat #alkomaty #toptrade
toptrade
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Skoda Octavia

12 Sie 2016, 10:38

Auriska jest świetna. Z tym że patrząc po cenie w salonie, nie opłaca się już kupować używanej.
Bądź trzeźwy w trakcie jazdy samochodem!!
Piłeś? Nie jedź!!
#alkomat #alkomaty #toptrade
toptrade
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Skoda Octavia

12 Sie 2016, 10:44

ja kupiłam nową, mój pierwszy w życiu nowy samochód. jestem bardzo zadowolona z zakupu, autko jest świetne i bardzo dobrze mi się nim jeździ. tylko koleżanki powiedziały mi ostatnio że jakaś taka męska - moim zdaniem to jest właśnie bardzo zgrabne autko, więc nie wiem czemu nie miałoby być dobre też dla kobiety :)
Ewi
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 05 2010
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Toyota Auris
Silnik: 1.8
Paliwo: Hybryda
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

30 Wrz 2016, 12:27

mnie się podobają autka Mini Cooper, Mini Cabrio. Cała seria Mini jest moim zdaniem typowo kobieca. Sama planuje zakup takiego Coopera S. Już mam upatrzonego w Bawaria Motors Mini Katowickim.
alizee
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 05 1980
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: BMW
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

17 Lis 2016, 10:42

kobiece czy nie kobiece nie ma znaczenia, ważne że wygodne, sprawne, niezwodne, polecam toyotę :)
Maja5
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 10 2010
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Toyota
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Celica Supra
    Toyota Celica Supra została wyprodukowana w 1983 roku. Wielu uznaje, że jest to jeden z najlepszych modeli sportowego auta, który wyszedł spod szyldu Toyoty. Samochód ten zdobył wiele nagród i wyróżnień ...

22 Lis 2016, 11:21

Moja mama też jeździ Toyotą i ją uwielbia :D czasem na nią narzeka, ale wiem, że nie zamieniłaby swojej Toyotki na nic innego :mrgreen:
Maciek77
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Toyota Corolla

02 Sie 2017, 10:02

Mi też się Toyotki podobają :) Mają jednak w sobie to coś.
łączniczka
Nowicjusz

Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Chevrolet

21 Gru 2017, 16:00

Ja osobiście uważam, że najlepsze auto dla kobiety to Seat MII. Byliśmy ostatnio z żoną w Sierpcu i wypożyczyliśmy je z wypożyczalni, którą znaleźliśmy w internecie: bako-auto.pl - swoją drogą bardzo polecam tą wypożyczalnie. Wszystko jak trzeba, auto czyste i zadbane, gotowe na czas, dobry stosunek jakości do ceny. Żona była zachwycona, w ogóle nie pozwalała mi prowadzić. Jestem posiadaczem VW Passata, ale w sumie to przydałby nam się drugi samochód na podjazdy do sklepu i po dzieci do szkoły, więc może pomyślimy o zakupie tego Seata. :ok:
Tadeusz57
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 04 1970
Auto: Audi A3

09 Lut 2018, 14:14

To słuchajcie tego. Dzwoni do mnie ostatnio żonka, że jakaś lampka się pojawiła w aucie i nie wie co to może być. Przyjechałem po pracy i zobaczyłem. To była kontrolka długich świateł ;/ I dziwić się, że na nią na ulicy trąbią ;/ Żona mechanika ;D
TakiRobert
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Przebieg/rok: 44tys. km
Auto: Volkswagen

24 Sie 2018, 18:50

Ja mam Tototę Yaris z 2015 roku i jak dla mnie to jest kobiece auto , te kształty , ładne zgrabne , ja w mojej Toyocie zakochałam się.
Pozdrawiam,
Całuski,
Ewa
ryoko
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 8
Prawo jazdy: 11 07 2011
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Toyota Yaris III
Silnik: 1329 73kW
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2015

13 Wrz 2018, 07:28

Mi się marzy SUV Alfy... Generalnei wolę duże auta, suvy i crossovery.
bebe7
Nowicjusz

Auto: BMW

27 Wrz 2018, 13:02

TOYOTA YARIS
basiulal12
Obserwowany

25 Mar 2019, 16:18

Moim zdaniem najlepsze samochody dla kobiet to małe autka takie jak: Nissan Micra czy jakas fajna corsa
Ala2000
Nowicjusz

Zdjęcia: 10

30 Kwi 2019, 09:28

A według mnie każdej kobiecie podoba się coś innego, więc ciężko zdecydować za kobiete. Jedna woli małe auto, druga duże.
Emil222
Początkujący