Witam wszystkich serdecznie
Chciałabym kupić suva, ale...:
1. mam ograniczenie finansowe do 30000
2. jestem kobietą, nie znającą się na autach, więc zależy mi, aby auto było możliwie najmniej awaryjne
3. nie jestem bogata, więc chciałabym, aby części i naprawy były możliwie najtańsze
4. nie mam pojęcia, na co zwrócić uwagę przy kupowaniu auta
![Sad :(]()
co zrobić, żeby nie kupić ... no wiecie ... że po kilku dniach wyjdzie szydło z worka, że utopiłam kasę
5. chciałabym benzyniaka silnikk 1.6, 1.8 max 2.0
6. najbardziej interesuje mnie rav4, ale jest za droga i musiałabym kupić starszą
, więc zastanawiam się pomiedzy: hondą hrv, suzuki grand vitarą, land roverem i kia sportage, chociaż honda też chodzi drożej
więc najbliżej jestem kupna land rovera, bo kia mi się najmniej podoba wizualnie, ale trochę się boję land rovera, bo słyszałam o dużej awaryjności i drogich częściach i naprawach
chciałabym kupić rocznik nie starszy niż 2003-2002, no i tu są raczej freelandery i sportage, suzuki musiałabym kupić starszą, a hondę jeszcze starszą
nie wiem co robić, czy lepszy freelander z 2003 czy suzuki z 2001 czy honda z 2000?
7. może ktoś mógłby polecić dobry komis lub sprawdzoną firmę sprowadzajacą auta mieszcące się w Trójmieście, będę bardzo wdzięczna
8. bardzo proszę o pomoc, rady, wskazówki, będę wdzięczna za każdą pomoc, z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam wszystkich