Kobieta w opałach - kamera samochodowa

18 Lis 2015, 19:02

Witam Was wszystkich serdecznie. Znalazłam odpowiedni prezent dla chłopaka pod choinkę . Mianowicie marzy on o wideorejestratorze. Ale jak sama nazwa wskazuje jestem typową babą i kompletnie się na tym nie znam. Poczytałam trochę opinii opisów i rankingów, pooglądałam kilka filmów i wiele osób poleca overmax camroad 6.1. Pytanie moje do Was czy ktoś tak wymagający w tych sprawach jak mój chłopak będzie zadowolony? A może macie jakieś swoje perełki? Zależy mi na szerokokątnym obiektywie , wysokiej rozdzielczości i dobrym nagrywaniu w nocy . Cena nie gra roli, ale byłoby super jakby zamknęło się w 500 zł.
Typowababa
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 06 2015
Auto: Ford Mondeo st220
Silnik: 3.0

23 Lis 2015, 20:57

Pomysł na prezent niezły. W tej kwocie możesz mieć np taką kamerkę Xblitz Night. Mogę polecić bo sam z taką jeżdżę i jestem zadowolony. Kąt soczewki chyba 150 stopni, rozdzielczość HD, można ustawić inną jest sporo opcji. Najlepszy jest w niej tryb nocny, bo można ustawić na dwie opcje jazdę w nocy i noktowizor. Jeśli chodzi o jakość filmików to wrzuciłem dla znajomego na YT tu masz linki jak to wygląda w praktyce

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

i

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Chłopak powinien być zadowolony
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Citroen C5 III x7 opinie, problemy, usterki, wady, zalety
    Opinia na podstawie własnego auta i własnych doświadczeń z nim związanych Citroen C5 2016 wersja Exclusive sport w wersji nadwozia Tourer napędzany silnikiem 2.0 BlueHDI 180 KM i automatyczną skrzynią biegów o przebiegu ...