Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Przez chwilę byłam odcięta od komputera, ale już nadrabiam odpowiedź.
W pewnym momencie napaliłam się też na Mercedesa SLK, ale poczekam aż mnie będzie stać na nowszy model i w ogóle utrzymanie go
![Szczęśliwy :D]()
Ten Peugeot 307 cc z ogłoszenia w jednym z postów mi się też podoba.
Napiszę może, co upatrzyłam, przejrzyjcie te ogłoszenia:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Ten samochodzik sprawdziłam w Niemczech po VIN, jest tylko jeden zapis z przeglądu w 2011 roku, 80 000 km przebiegu, co daje nam 20tys w następnych czterech latach... Wtrącę jeszcze, że kolor (a właściwie to aluminium z tyłu) przypomina mi trochę dobrą imprezę w remizie, ale to już najmniej ważne.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] A tu już ogłoszenie z dziś, szkoda, że nie podano VINu, nie wiem jak ocenić ogłoszenie, ale kolor to mój faworyt
![Rolling Eyes :roll:]()
Rozmawiałam z jedną właścicielką Tigry z silnikiem 1.4, powiedziała, że pali jej około 7 litrów i stwierdziła, że ponoć te z silnikiem 1.8 palą mniej, czy ktoś może potwierdzić te czary?
Przeglądam tylko te blisko Warszawy, bo niestety nie ma komu pojechać ze mną gdzieś dalej obejrzeć autko. Tego pierwszego też jeszcze nie obejrzałam, "bo ciągle coś", planuję obydwa obejrzeć jak najszybciej.