Kobiety

03 Mar 2010, 16:47

Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Czytam je od dłuższego czasu, jednak nie miałem jeszcze o czym pisać, bo póki nie zmienię starej Astry to raczej ani nie ma czym się chwalić ani o co pytać :D

Jednak jest to bardziej męskie forum, dlatego wpadł mi do głowy pomysł na inny temat, niż docelowa tematyka forum. Mianowicie jak lubimy samochody, tak lubimy też kobiety :)
Tego tematu nie chciałbym jednak poświęcać wklejaniu zdjęć kobiet jakie się nam podobają, rozmowach o związkach itp. tylko o czymś bardziej konketnym. Mianowicie chodzi tutaj o podryw.
Chciałbym, aby zabrali tutaj głos panowie, którzy są "wolni" (obecnie :D ) i wychodzą gdzieś do ludzi. Gdzie podrywacie? Jakie techniki najlepiej wam się sprawdzają? Czy jest to miły dodatek do życia czy daje wam to dużo rozrywki i masowo podrywacie kobiety? :)

Co o tym wszystkim myślicie?
Ostatnio edytowany przez mazdafan, 03 Mar 2010, 21:50, edytowano w sumie 1 raz
mazdafan
Nowicjusz

Miejscowość: Śląsk

12 Cze 2010, 12:35

Fajny temat, mnie dawno tu nie było ale w tematyce podrywania mam coś do powiedzenia:) Przede wszystkim max. denerwuje mnie podejście do podryw: „im więcej zaliczę tym lepiej”. Dla mnie to zwyczajnie wiedza jak nawiązać znajomość, o czym rozmawiać, jak znaleźć pewność siebie i podeści do kobiety.

Rozwijając temat jeśli ktoś ma jakieś problemy z podrywaniem kobiet to chętnie pomogę:)
Ostatnio edytowany przez marek32, 13 Cze 2010, 12:59, edytowano w sumie 1 raz
marek32
Nowicjusz

15 Cze 2010, 13:48

Ja mam.
Nie wiem jak odpędzić się od kobiet :mrgreen:
Stoję sobie normalnie i gadam ze znajomymi i mi co jakiś czas podchodzi jakaś i się tuli jak głupia :mrgreen: masz jakiś pomysł na to?
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

02 Lip 2010, 21:33

Panowie, doradzam pilny kontakt z psychiatra i seksuologiem, cierpicie na powazne zaklocenia osobowosci -to niebezpieczne !
"Syrena to samochod przodownikow pracy oraz inteligencji robotniczo -chlopskiej miast i wsi."
Voytec
Nowicjusz

Miejscowość: Frankfurt/Main
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Gruba odzież, a nurkowanie podczas hamowania
    Gdy na zewnątrz panują niskie temperatury, większość osób wsiada do samochodu w zimowym ubraniu, często składającym się z wielu warstw. Nie jest to jednak ani wygodne, ani bezpieczne, szczególne w przypadku ...