KOBRA - warsztat samochodowy!!!!! UWAGA !!!

04 Lis 2008, 10:44

ludzie uwazajcie na ten warsztat. robili mi dwa razy silnik i dwa razy skopali. Raz wydalej 2500 zł potem znowu 2000 a teraz wstawilem do prawdziwego warsztatu auto i tam powiedzieli ze nie dosc ze czesci sa beznadziejne to jeszcze mlotkiem wszystko powyginali. Mam na to rachunek i nic nie moge zrobic!! oni mi sie smieja w twarz ze to nie ich wina. chociaz w serwisie mowia ze to ewidentna wina ich.

Silnik zgasl podczas podrozy z rodzina i przestaly dzialac hamulce . wtedy wyprzedzalem. DLA NICH SIE NIE LICZY NIC!! TYLKO KASA i FUSZERKA

nawet mi oleju nie wymienili chociaz mowili ze tak!!!!

powaznie Was ostrzegam.

http://www.moto-market.pl/kobra/ to strona warsztatu!

UWAZAJCIEC!!!

ten warsztat jest w Warszawie KOBRA - mechanika pojazdowa
elzo

05 Lis 2008, 19:19

Jak to nie możesz nic z tym zrobić???
Krok pierwszy zgłaszasz reklamacje w warsztacie
Krok drugi w razie nie stwierdzenia wady materiału lub wady montażu wzywasz rzeczoznawce z PZM i on na piśmie poda ci dokładną przyczynę usterki
Krok trzeci idziesz z opinią rzeczoznawcy do warsztatu, w którym dokonana była naprawa i albo załatwiasz sprawe polubownie albo kierujesz sprawe do sądu,to nie jest kraj róbta, co chceta???? Jakieś prawo istnieje!!!!

A teraz odemnie!!! Nikt cię nie wyśmiał!!! Usłyszałeś dokładnie to samo, co napisałem wyżej!!!! Ja cię nie spławiłem!!! Poprosiłem o ocenę rzeczoznawcy gdyż ford popsuł ci się 300km od Warszawy a której jakoś nie jesteś w stanie mi dostarczyć!!! W kwestji Zerwania paska rozrządu trzy razy z rzędu w ten sam sposób przy zachowaniu wszystkich danych producentów to już nie jest wadliwy montaż??? I chyba wszyscy się zemną zgodzą??? Ponadto pasek został oddany z mojej strony do oceny przez producenta i nie uchylam się od napraw gwarancyjnych w dodatku sam piszesz że masz faktury za wykonane usługi więc nawet choć bym chciał się wyprzeć naprawy twojego samochodu nie mogę na dokumencie jest pieczęć warsztatu i mój podpis, jeśli jest to tylko moja wina a nie Np. producenta!!! Więc chłopie nie pisz po forach, że jestem oszustem tylko przynieś mi ocenę rzeczoznawcy PZM, choć myślę, że nie doniesiesz, bo wykrył wadę ukrytą pojazdu a nie wadliwej części czy montażu, dlatego piszesz głupoty w necie!!!!

PZM a nie konkurencyjnego warsztatu!!! To, co pisze PZM jest święte a nie franek z ćmia dolnego

Pozdrawiam wszystkich czytających. Właściciel tego oszukańczego warsztatu:):):):):)

Poddaje wam pod rozwagę co kolega napisał :D
kobra5
Nowicjusz

05 Lis 2008, 21:51

Niezależnie od Twoich problemów sam sobie stałeś się winien zaistniałej sytuacji. Prawdopodobnie, gdybyś załatwiał zgodnie z prawem, które umożliwia Ci wnoszenie reklamacji oraz dochodzenie swoich roszczeń byłoby już dawno po problemie.
A tak narażasz się na zarzut pomówienia. I w Twoim przypadku bedzie to art 212 § 1 w zbiegu z §2
"art. 212 § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

Przypominam Ci także, żebyś dobrze zrozumiał czego się dopuszczasz - TO JEST KODEKS KARNY!! Nie wykorzystałeś ze swojej strony wszyskich dopuszczonych prawem działań a rzuciłeś się na "głęboką wodę" z oskarżeniami.
Podeprzyj je właściwą treścią, dowodami i ujawnij się bo rzucanie hasła OSZUŚCI pod pseudonimem może oznaczać tylko tchórzostwo i brak jakiejkolwiek kultury osobistej.

Pozdrawiam,

Michał
chose18
Nowicjusz

24 Lis 2012, 08:55

Dzięki za opinię, nie skorzystam w takim razie, mimo, że opinia sprzed 4 lat, ale i tak warto omijać takich szerokim łukiem.
Barmanix
Obserwowany

Auto: Peugeot 406

03 Sty 2014, 14:39

Ten warsztat to żenada z holowali naprawili i była bym zadowolona gdyby nie fakt ze samochód miał całą szybę a odebrałam go z pękniętą przednią szybą i pewnie ktoś pomyśli poco odbierałaś i tym bardziej płaciłaś to dodam że panowie obiecali odstawić auto pod dom ale niestety nikt się nie odezwał do nas a jak zadzwoniliśmy to pan powiadomił nas że niema kto i musimy sami wiec odbieraliśmy auto przed siedemnastą i nie było tego widać bo na placu warsztatu auto stało w kompletnej ciemności dopiero pierwsza latarnia ukazał nam pękniętą całą szybę ale niema winnego. SZKODA bo myślałam ze w końcu trafiłam na porządny warsztat ale się pomyliłam!!!!!
pestka
Obserwowany

Auto: ford
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Fuso, czyli drzewo wschodzącego słońca
    Na zaproszenie Mercedes-Benz Polska gościliśmy w Japonii. Głównym celem wyjazdu tam, oprócz odwiedzenia wystawy samochodów Tokyo Motor Show, była prezentacja firmy Mitsubishi Fuso Bus and Truck Corporation ...