Witam, mam problem z zablokowaną nawigacją Denso z Focusa C-Max. Nie mogę zczytać SN radia bo nie mogę go wyjąć. Wszedłem w tryb serwisowy i tam się wyświetlają jakieś numery. POMOCY
1Szym0n napisał(a):Wszedłem w tryb serwisowy i tam się wyświetlają jakieś numery
Co to są za numery? Oznaczone są jakoś? Zrób zdjęcie wrzuć do tematu jako załącznik lub napisz co tam dokładnie widzisz ale wydaje mi się że bez wyjęcia radia nie obejdzie się.
Bum i nagłe rozerwanie opony! Nagłe rozerwanie opony zdarza się rzadko, ale jest bardzo niebezpieczne. Co może być powodem? Z reguły mamy do czynienia z długotrwałymi zaniedbaniami – przede wszystkim jazdą na niedopompowanych oponach i brakiem regularnej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.