3Audi napisał(a):WITAM Kupiłem samochód Audi A3 z 1999 roku ale bez kodu mój numer seryjny to AUZ1Z3X6101861
Po kod zapraszam do mnie-odczytam eeprom
GG:21976197, mail, PW: ikonki po prawej Kody do radia: Seat, Skoda, Audi, VW, Opel, Ford, Renault i inne, również odczyt kodów z pamięci EEPROM oraz odczyt wsadów BIN.
Niewyspany kierowca nawet 15 razy bardziej niebezpieczny W przypadku osoby, która w ciągu ostatniej doby przespała mniej niż 4 godziny, ryzyko spowodowania wypadku drogowego jest aż 15 razy większe niż u osób, które spały przez zalecane 7-9 godzin. Z badań ...
GT - komfort i sportowe osiągi - lista TOP 5 Sportowe dwudrzwiowe coupe klasy premium to segment, który nie poddaje się chwilowej modzie. Samochody te od lat zapewniają użytkownikowi nie tylko sportowe osiągi, ale również komfortowe warunki podróży. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.