REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
OlaD napisał(a):Dzień dobry,
nie wiem czy piszę we właściwym miejscu, ale może jakby nie to wybaczycie Państwo i pomożecie (nie mam za bardzo obycia w pisaniu na forum) , oddałam forda mondeo kombi z 2004 roku pierwszy raz do warsztatu na wsi gdzie obecnie mieszkam i niestety po odbiorze nie mogę uruchomić radia, wyświetla się coś takiego : vehicle id WFOWXXGBBW4B17711 potem enter code -- -- -- -- 02,
podobno mam sobie ten kod znaleźć w jakichś dokumentach czy instrukcji, ale problem w tym, że nie możemy znaleźć tej całej książki, gdzieś chyba w czasie kolejnych przeprowadzek nam wsiąkła, no i teraz nie wiem co zrobić.... No jednym słowem ...pomocy, proszę
Ola
OlaD napisał(a):no więc to co się wyświetla po naciśnięciu klawiszy 1 i 6 to jest : JA CB AT RW RL AR, potem MAY 2003 i potem CD 132 00-02 008 i tu nie wiem albo II albo TI - C, ale chyba II,
dziękuję za odpowiedź, Ola
OlaD napisał(a):Dzień dobry ponownie,
dopiero dzisiaj udało mi się załatwić w warsztacie wyjęcie radia, na obudowie są następujące dane : Part No: 3S7T-18C815-AC Serial No: M 300892 Model: Radio/Single CD 6000CD 19 Jan 2004
Bardzo proszę o pomoc i podanie kodu,
pozdrawiam,
Ola Dąbrowska