Kolejne głupie pytanie

Czy nadawanie ludzkiego imienia swojemu autu to głupota? Wybór swój uzasadnij, proszę.

Tak, takich ludzi to tylko w kaftan...
1
7%
Nie, sam/a to robię...
4
27%
Zależy jak na to patrzeć...
10
67%
Razem głosów : 15

16 Paź 2007, 01:11

Oczywiście... jak zwykle... znowu?...
zapewne takie myśli przemknęły przez głowy userów forum, którzy zdążyli już przeczytać parę moich głupich pytań...
Na pewno kilkoro userów zdążyło się już przekonać, iż naprawdę odbija mi palma, i nazywam swój stary samochód imieniem Veronika... No i chciałem Wam oznajmić, iż nie tylko ja... Bo i mój młodszy brat, i moi rodzice... Moja dziewczyna była nawet swego czasu zazdrosna...
W każdym razie chciałem poprosić wszystkich userów, którzy natrafią na ten post, aby spojrzeli pod ten link
mondeo-veronika-vs-mondeo-tdci-vt4232.htm
i poradzili mi potem jak nazywać mój nowy srebrny nabytek... I od razu oznajmiam, iż Mundek odpada! Całą rodziną zdecydowaliśmy iż musi być to tym razem imię męskie... No i nic konkretnego nie przychodzi nam do głowy...
Dlatego też proszę o pomoc!!!
DFireCrow

16 Paź 2007, 18:03

Hmm co jakby Ci Odpowiedzieć jeżeli chodzi o nadawanie imion ludzkich dla aut to ok. ale jakoś nie mam pomysłu może Roger?:DLub jeśli twój samochód stary był veroniką a to ma być mężczyzna to może Veron?:D
To już do rozsądzenia przez Ciebie :PA tak ogolnie fajna Mundzia :DTo niniejszym życze Ci miłego bujania się autem D:
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

19 Paź 2007, 22:36

Widać że lubisz mondeo:)
Może nazwij go Christus:):):)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

23 Paź 2007, 21:56

a może jakies biblijne imie? Judasz a może Kain :D
V6 rox
Death Angel
Początkujący

27 Paź 2007, 14:18

Mercedes z tego co wiem to Damskie imie :D:D czesto spotykane w stanach zjednoczonych ;p
Akselb3
Nowicjusz

29 Paź 2007, 23:07

Zboczyniec.. :mrgreen:

Może nie masz pomysłu na imię bo autka nie... ochrzciłeś? :wink:

Proponuję Ferdek. 8)
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Gniazdo, wtyczka OBDII - opis pinów
    Co to jest gniazdo OBDII i co oznaczają poszczególne piny? OBDII to skrót od angielskiego terminu On-Board Diagnostic level 2. Jest to standard obowiązujący w samochodach i pozwalający na podłączenie urządzenia ...

04 Lis 2007, 13:29

Fire Crow napisał(a):Oczywiście... jak zwykle... znowu?...
zapewne takie myśli przemknęły przez głowy userów forum, którzy zdążyli już przeczytać parę moich głupich pytań...

nie ma głupich pytań... są głupie odpowiedzi :)
People cannot gain anything without sacrificing something... that's an equivalent trade.
Bio
Początkujący