Kolejny oszust oto moto

31 Sie 2011, 18:05

Witam.

Przestrzegam przed kupnem aut z Anglii od gościa któremu jak sam napisał w mailu zmarł brat a on sam mieszka w Stanach Zjednoczonych.
Napisałem to niego z dwóch różnych maili pytając o dwa inne samochody (Range Rover, Land Rover).
Na pytanie o Range Rovera odezwał się Dawid Grikorenko pisząć historie o zmarłbym bracie...
od właściciela Land Rovera odpisywał Curtis Loucks oczywiście tej osobie również dziwnych zbiegiem okoliczności zmarł brat.
Gościu pisał ze jak mu wyśle zeskanowany bilet lotniczy oraz potwierdzenie przelewu przez Western Union to wtedy on mi wysle swoj zeskanowany bilet i wyleci to Londynu..Na moje pytania zawsze odpisywał smutną historią, na pytanie czemu jeszcze tego nie sprzedał odpisał że został oszukany przez francuza i niemca. Wszystkie samochody z jego aukcji były w europejskiej wersji.
minwf
Obserwowany

Auto: Lancia Kappa 2.4 TDI

02 Wrz 2011, 18:41

Uwaga ten koleś próbuje teraz sprzedać forda s-maxa, ta sama historia z bratem i Western Union.
PRZESTRZEGAM !!!!!!oto jego link.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
spor
Obserwowany

Auto: vw

10 Wrz 2013, 16:26

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
wlasciciel tej sorento niby teraz jest w dani,ma przyjechac specjalnie do polski by sprzedac samochod,niby wczesniej byl na kontrakcie w pl,stad ma autko tutaj,ja jestem z lublina auto stoi w gliwicach,heh kazal mi wyslac pieniadze przez western union na swoje nazwisko(czyli ja wysylam na sama siebie) do odebrania w gliwicach, w ten sposob bedzie mial pewnosc ze na pewno sie stawie.chociazby odebrac swoje pieniadze.i doslownie juz sie umowilam,i nasralam sie na to auto ze hej az tu mnie cos tknelo zeby wpisac w google czy sa jakies oszustwa z tym zwiazane..i sie okazalo ze sa..i to tylko same oszustwa.masakra jestem w szoku,goscio tem mi pisal zebym sie nie bala bo przeciez wysylam pieniadze do samej siebie a nie do niego,a jemu mialam wyslac zeskanowane potwierdzenie transakcji.
dianozaur
Obserwowany

Prawo jazdy: 19 02 2013
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: kia sorento
Silnik: 2,5
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

28 Gru 2014, 04:16

OSZUST Bmw 7 e65 OTO MOTO Bychawa oszust-bmw-7-e65-oto-moto-bychawa-vt80844.htm
figofago
Nowicjusz

Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Patrz na drogę podczas jazdy
    Polskie prawo zabrania kierowcom korzystania z telefonów komórkowych w czasie jazdy, jeśli urządzenie jest trzymane w ręce. Wiele osób ignoruje jednak ten przepis. Obecnie już nie tylko dzwonią i piszą ...
    BMW Concept Z4 Coupé 2005
    BMW Concept Z4 Coupé zostało stworzone z myślą o kierowcach ze sportowym "zacięciem", którzy cenią wysokie osiągi, dlatego samochód zapewnia podróżującym uczucie przebywania tuż nad nawierzchnią, ...