REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Timonn napisał(a):to nie orientuje się ktoś o ile lecą zniżki
Migi60 napisał(a):Timonn napisał(a):to nie orientuje się ktoś o ile lecą zniżki
Mnie taka"przyjemnośc"kosztowała utratę 10% znizki przy wykupie następnego OC...
Timonn napisał(a):, dostać mandat i punkty ?
Migi60 napisał(a):Timonn napisał(a):, dostać mandat i punkty ?
Myślę ze w razie"W" jak nie będziesz stawał "okoniem"w stosunku do pokrzywdzonego to on nic w tym kierunku nie bedzie robił.W moim przypadku dostałem 6 pkt. i 50.- zeta bo nie godziłem się na warunki"baby jagi"/kobiety/...Ona chciała mi uszczuplić portfel o 300.- zł a całośc z mandatem,naprawą mojego sam. i utrata znizki kosztowała mnie 150.- ...
Timonn napisał(a): jestem zielony w tym temacie pierwsze takie zdarzenie
Migi60 napisał(a):Timonn napisał(a): jestem zielony w tym temacie pierwsze takie zdarzenie
Ten pierwszy raz zawsze się moze zdarzyć.Ja mialem to dopiero po 35 latach od kiedy jeżdze....
Timonn napisał(a):Migi60 napisał(a):Timonn napisał(a): jestem zielony w tym temacie pierwsze takie zdarzenie
Ten pierwszy raz zawsze się moze zdarzyć.Ja mialem to dopiero po 35 latach od kiedy jeżdze....
No tak to prawda, jeszcze raz dzięki...
Timonn napisał(a):Na miejscu nie został spisana żadna notatka i w razie chęci osoby poszkodowanej na zgłoszenie owego incydentu na policję, mogę po tym czasie zostać wezwanym, dostać mandat i punkty ?
Timonn napisał(a):A czy w Pana przypadku było spisywane oświadczenie ?
mario717 napisał(a):Chciał odemnie 250 zł, szkoda jaka mogła być to jedynie poruszony tylni zderzak, miał z boku jakieś stare pękniecie więc może liczył na remont zderzaka z mojej kieszeni. Ewentualnie coś się pozmieniało że mogę stracić więcej zniżek? Numer polisy nie spisał, nawet nie wiem czy numer rejestracyjny napisał, tyle co moja dane i ze go stuknąłem.