Kołki/spinki do listew

12 Maj 2020, 12:28

Cześć rozleciały mi się kołki/spinki od listwy ozdobnej drzwi popękały może ze starości i teraz mi się to telepie podczas jazdy, chętnie bym kupił nowe ale nie mogę nigdzie podobnych znaleźć może ktoś miał z tym problem może dałoby się inne dopasować po sklepach necie takich samych nie ma może coś innego, może dałoby się przyspawać…
Drakkar
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Rover 825 D
Silnik: 2.5l
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

12 Maj 2020, 21:24

Idź do sklepu z częściami samochodowymi lub mieszalni lakierów, jak nie mają takich to po pomiarach dobiorą coś co będzie w zastępstwie
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

12 Maj 2020, 22:29

auto spinka pl , Romix . Szukać , pytać . Rover - nie ma w katalogach jednakże to prawie to samo co honda civic.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi

13 Maj 2020, 18:26

Dzięki za namiary na te firmy napisałem do nich ale nikt mi nie odpisał . poszukam może znajdę jeszcze jakieś, zastanawiam się czy jakiś przy domowy dłubacz co spawa plastik nie chciałoby mu się coś dobrać ale na razie muszę takiego znaleźć .
Drakkar
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Rover 825 D
Silnik: 2.5l
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...