do TFSI - "na karoserii kilka drobnych zadrapań" zależy też co to drobne zadrapania bo widziałem już rysy od gwoździa i też było napisane drobne ryski na samochodzie , no i te szyby obklejone na czarno ,nie toleruje takiego buractwa a foli z tylnej szyby nie usuniesz ,no chyba że razem z grzaniem
do Barol -żadnych klekotów tym bardziej z stajni VW głośne toto i trzęsie toto , a nowszej generacji klekoty naprawy przybierają astronomiczne kwoty wtryski 5 tyś dwumas 2,5 tyś pompa 5 tyś turbo 3 tyś dziękuje postoje
moje preferencje 15 tyś auto na BP z pakietem startowym lub 17 tyś BP + LPG z pakietem startowym (no chyba że rozrząd na łańcuszku to pakiet startowy będzie duuuużo mniejszy) a co za tym idzie auto mozna upolować droższe , najgorsze jest to że jest dużo aut ale większość to diesle spodobały mi się ostatnio
Mondeo III
Passat B5 po lifcie - tylko kombi
Zafira - kurcze trochę tandetny środek (ale podobno części tanie)
Volvo V40 - ale podobno części drogie
Laguna II - ale podobno elektronika bardzo siada -no i ceny części też porażają (tarcze do tyłu 500 zł
![Shocked :shock:]()
)
no i ciągle po głowie chodzi mi E39 i tu nie wiem nic na temat napraw kuzyn miał taką ale funkiel nówka z salonu i sprzedał jak miała 3 lata więc nic nie naprawiał i kupił kolejną na kolejne 3 lata
Preferuje kombiki lub vany