Kombi bądź Sedan do 25tys.

25 Sie 2016, 20:06

Witam.
Poszukuję w miarę jak najlepszej propozycji auta Kombi bądź Sedan o w miarę sportowym charakterze :evil: w cenie do 25 tys.
Diesel, benzyna czy też benzyna+LPG, Ważne żeby było dość wygodne, oraz dynamiczne, duży bagażnik będzie atutem. Roczny przebieg około 20tys.

Jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Rejas21
Nowicjusz

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Opel Corsa B
Silnik: 1.5 TD
Paliwo: Diesel

25 Sie 2016, 20:24

Rzuć okiem na:
Rover 75 / MG 2.5
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

SAAB 9-3

M.galant

Lexus IS

Linki przykładowe.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

25 Sie 2016, 21:30

Z Twojej propozycji zaciekawil mnie ten SAAB chyba dlatego że wygląda najnowoczesniej z nich wszystkich :) a tego co wiem to podzespoły z vectry C .?
A coś z Audi bądź Bmw by się w tej cena znalazło w miarę jak najmłodsze ?
Rejas21
Nowicjusz

26 Sie 2016, 00:37

Kieł jak to jest z tymi trzeszczącymi plastikami w Saabie 9-3 II ?Naprawdę tak to przeszkadzaj jak ludzie piszą na forach czy nie jest tak tragicznie?Interesuje mnie również zakup Saaba i się zastanawiam,chyba jest to dopuszczalne w tym aucie patrząc na wiek?
Igorr
Początkujący

Auto: Nie mam

26 Sie 2016, 06:17

Mi przeszkadzają. Jeszcze jakby były twarde ale dobrze zmontowane, a tam byle się poruszysz czy oprzesz o coś łokieć to trzeszczy.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

26 Sie 2016, 07:06

SAAB bardzo fajne autko :) Ale jestem w stanie dorzucić jeszcze z 5 tys i kupić coś młodszego. Czyli teraz powiedzmy że 30. Może C5 II albo Mazda 6 II ?
Rejas21
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpiecznie na groby
    Listopadowy długi weekend to czas wzmożonego ruchu w okolicach cmentarzy. Kierowcy powinni liczyć się z korkami, utrudnieniami na parkingach oraz zmianami w organizacji ruchu. Planując wyjazdy na groby bliskich pamiętajmy, ...
    Mitsubishi Pajero Sport - trzy ekstremalne wcielenia
    Już od dziś wielbiciele mocnych wrażeń w terenie mają do dyspozycji trzy, "uzbrojone po zęby" wersje Mitsubishi Pajero Sport. Dzięki trzem pakietom markowych, terenowych akcesoriów o wymownie brzmiących nazwach Heavy ...

27 Sie 2016, 16:18

dzida napisał(a):Jeszcze jakby były twarde ale dobrze zmontowane, a tam byle się poruszysz czy oprzesz o coś łokieć to trzeszczy.

Dokładnie - lepsze twarde jak głaz, ale dobrze spasowane plastiki niż taka tandeta jak w Saabie. I takie coś oferowano jako premium :?
łysy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 12 09 2001
Auto: VW Golf VII
Silnik: 1.4 TSI 150KM
Paliwo: Benzyna