Witam. Poszukuję w miarę jak najlepszej propozycji auta Kombi bądź Sedan o w miarę sportowym charakterze w cenie do 25 tys. Diesel, benzyna czy też benzyna+LPG, Ważne żeby było dość wygodne, oraz dynamiczne, duży bagażnik będzie atutem. Roczny przebieg około 20tys.
Z Twojej propozycji zaciekawil mnie ten SAAB chyba dlatego że wygląda najnowoczesniej z nich wszystkich a tego co wiem to podzespoły z vectry C .? A coś z Audi bądź Bmw by się w tej cena znalazło w miarę jak najmłodsze ?
Kieł jak to jest z tymi trzeszczącymi plastikami w Saabie 9-3 II ?Naprawdę tak to przeszkadzaj jak ludzie piszą na forach czy nie jest tak tragicznie?Interesuje mnie również zakup Saaba i się zastanawiam,chyba jest to dopuszczalne w tym aucie patrząc na wiek?
Nowa Toyota Hilux GR Sport debiutuje w RPA Na rynek Republiki Południowej Afryki wchodzi limitowana edycja Hiluxa, firmowana przez Toyota Gazoo Racing, sportowe ramię Toyoty. Pick-up Hilux GR Sport otrzymuje trenowe wyposażenie i profesjonalne oklejenia Gazoo Racing, ...
Wyposażenie na każdą wyprawę Jak przetrwać samochodową wyprawę w teren, do leśnej głuszy lub… na kemping? Jesteśmy coraz wygodniejsi i chcemy ułatwiać sobie życie. Nawet, jeśli pragniemy spędzić kilka dni jak Bear Grylls, możemy przy tym podarować ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.