Witam. Poszukuję w miarę jak najlepszej propozycji auta Kombi bądź Sedan o w miarę sportowym charakterze w cenie do 25 tys. Diesel, benzyna czy też benzyna+LPG, Ważne żeby było dość wygodne, oraz dynamiczne, duży bagażnik będzie atutem. Roczny przebieg około 20tys.
Z Twojej propozycji zaciekawil mnie ten SAAB chyba dlatego że wygląda najnowoczesniej z nich wszystkich a tego co wiem to podzespoły z vectry C .? A coś z Audi bądź Bmw by się w tej cena znalazło w miarę jak najmłodsze ?
Kieł jak to jest z tymi trzeszczącymi plastikami w Saabie 9-3 II ?Naprawdę tak to przeszkadzaj jak ludzie piszą na forach czy nie jest tak tragicznie?Interesuje mnie również zakup Saaba i się zastanawiam,chyba jest to dopuszczalne w tym aucie patrząc na wiek?
Bezpiecznie na groby Listopadowy długi weekend to czas wzmożonego ruchu w okolicach cmentarzy. Kierowcy powinni liczyć się z korkami, utrudnieniami na parkingach oraz zmianami w organizacji ruchu. Planując wyjazdy na groby bliskich pamiętajmy, ...
Mitsubishi Pajero Sport - trzy ekstremalne wcielenia Już od dziś wielbiciele mocnych wrażeń w terenie mają do dyspozycji trzy, "uzbrojone po zęby" wersje Mitsubishi Pajero Sport. Dzięki trzem pakietom markowych, terenowych akcesoriów o wymownie brzmiących nazwach Heavy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.