Za te pieniadze A6 nie znajdziesz -wiekszosc to trupy z silnikiem 2.5 tdi - bardzo awaryjnym o sporym apetycie jak na paliwo za to w ukladzie V6 .... Jesli chodzi o a4 to dla mnie osobiscie za male auto i w tym wypadku wolalbym passata... Ogolnie ja juz dluuuugi czas czytam fora internetowe fanow/klubow tej marki - to jest spora skarbnica wiedzy dzieki, ktorej mozna dowiedziec sie duuuuzo o awaryjnosci i kosztach eksploatacji danej marki..
Mowa o Audi A6 C5
Inaczej sie ma sprawa jesli chodzi o Audi A6 C4 - auto wygladajace archaicznie przez wielu ale za to bardzo trwale .... Zawieszenie na polskie drogi w tym modelu jest dobre (nie jak w c5 wielowahaczowe), silniki 2.5 tdi 140 km to klasa sama dla siebie - w nich unikniete sa wady nastepcy przez to te silniki sa swietne .. Paka w kombi takze duza a zadbane egzemplarze tyle kosztuja i dobrze trzymaja wartosc
P.S. Szymas i Manfredos, tak z ciekawosci - to sie gdzie miesci Wasza miejscowosc? nie chce mi sie do mapy siegac ale swoja droga to tez zbieg okolicznosci ze sie na forum spotkaliscie
![Very Happy :D]()
pozdrawiam
![Wink ;)]()