Witam. Rozglądam się za ciekawym kombi do 20 tysięcy. Jeżdżę przeważnie trasy dłuższe (100-120km) raz/dwa razy w miesiącu. Tak to samochód przeważnie stoi w garażu. Interesują mnie diesle. Nie szukam benzyniaków z możliwością gazowania. Znajomy polecił mi Volvo v50 1.6 109km. To w miarę ciekawy samochód. Czy może znacie jeszcze jakieś podobne i godne polecenia (nie interesują mnie francuzy)? Pozdrawiam.
Akurat siedzi w nim francuski HDI 1.6 Autko małe więc jakoś z tym silnikiem jedzie. Ciekawsza wersja to 2.0 D również francuski silnik koncernu PSA. Ten drugi znacznie trwalszy.
Słyszałem, że silnik 2.0 d przed liftem był bardziej awaryjny niż po lifcie. Co do Francuzów chodzi mi o Renault, Peugeota ponieważ mówiono mi, że elektryka w nich siada
W Reno padała elektronika nagminnie. W PSA bywały również wtopy. Obecnie jest to opanowane i bardziej ją dopracowali choć ja osobiscie mam dystans do Reno.
[D] Accord VIII 2,0 / 6 II 2,0 / Exeo 1,8 T / SuperB II 1,8 TSI Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik benzynowy o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2010r. Wytypowane modele do zestawienia: - Honda Accord VIII 2,0 - 156KM - Mazda 6 II ...
Audi R8 V10 RWS Audi Sport GmbH poszerza serię modelową R8, wprowadzając nową wersję z napędem na tylną oś. Audi R8 V10 RWS pojawi się na rynku w limitowanej edycji 999 egzemplarzy w wersjach Coupé i Spyder. Samochód napędzany ...
Nie ma co się śmiać. Ciężki jest żywot szczęśliwych posiadaczy Lagun II. Jak zle trafili to od awarii do awarii... Tak samo bywały samozapłony aut z grupy PSA.
noisy napisał(a):Tak samo bywały samozapłony aut z grupy PSA.
Tyczyło przedliftowych 307 tylko, które nie zgłosiły się do akcji serwisowej. Gorsze są powypadkowe albo lipne przekładki z dorabianymi wiązkami niezależnie od marki.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.