Witam. Rozglądam się za ciekawym kombi do 20 tysięcy. Jeżdżę przeważnie trasy dłuższe (100-120km) raz/dwa razy w miesiącu. Tak to samochód przeważnie stoi w garażu. Interesują mnie diesle. Nie szukam benzyniaków z możliwością gazowania. Znajomy polecił mi Volvo v50 1.6 109km. To w miarę ciekawy samochód. Czy może znacie jeszcze jakieś podobne i godne polecenia (nie interesują mnie francuzy)? Pozdrawiam.
Akurat siedzi w nim francuski HDI 1.6 Autko małe więc jakoś z tym silnikiem jedzie. Ciekawsza wersja to 2.0 D również francuski silnik koncernu PSA. Ten drugi znacznie trwalszy.
Słyszałem, że silnik 2.0 d przed liftem był bardziej awaryjny niż po lifcie. Co do Francuzów chodzi mi o Renault, Peugeota ponieważ mówiono mi, że elektryka w nich siada
W Reno padała elektronika nagminnie. W PSA bywały również wtopy. Obecnie jest to opanowane i bardziej ją dopracowali choć ja osobiscie mam dystans do Reno.
Suzuki Jimny Mała terenówka Suzuki była już kiedyś dostępna ze zdejmowanym dachem. Ale najnowsza odsłona modelu, która ostatnio skradła serca wielu kierowców, nie doczekała się dotąd takiej odsłony. Są jednak spore ...
Co może się przydać podczas zimowego wyjazdu autem w góry? Okres zimowy, w szczególności ferii zimowych zachęca do wyjazdów w góry. Jako środek transportu przeważnie wybieramy samochody, z uwagi na wygodę, jaką oferują. Aby jednak wyjazd nie okazał się nieśmieszną ...
Nie ma co się śmiać. Ciężki jest żywot szczęśliwych posiadaczy Lagun II. Jak zle trafili to od awarii do awarii... Tak samo bywały samozapłony aut z grupy PSA.
noisy napisał(a):Tak samo bywały samozapłony aut z grupy PSA.
Tyczyło przedliftowych 307 tylko, które nie zgłosiły się do akcji serwisowej. Gorsze są powypadkowe albo lipne przekładki z dorabianymi wiązkami niezależnie od marki.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.