REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Z tych dwóch to już lepiej celować w ten drugi. Insignia zapewnia więcej miejsca dla pasażerów na tylnej kanapie. Niestety jest ciężka a to przekłada też się częściowo na spalanie.TaTaRaK napisał(a):Opel Astra J 1.4T,
Opel Insignia A 1.6T/2.0T
Fajne auto ale musisz liczyć się że w tym budżecie kupisz egzemplarz około 15 letni. Jednak jak znajdziesz fajną wersję w dobrym stanie to warto się nad nią zastanowić.TaTaRaK napisał(a):Audi A6 C6 2.4 benzyna + gaz (raczej gusta mojej dziewczyny kochającą tą markę)
szybki napisał(a):Trzeba uważać na 2,3
Opel Astra J 1.4T
Opel Insignia A 1.6T/2.0T nawet z zamontowanym już podtlenkiem(1 ogłoszenie uciekło mi z przed nosa z wykupionym raportem)
TaTaRaK napisał(a):Audi A6 C6 2.4 benzyna + gaz (raczej gusta mojej dziewczyny kochającą tą markę)
TaTaRaK napisał(a):Obojętnie czy to będzie skrzynia automatyczna czy manual, liczę na samochód pakowany oraz zdołający przewieźć 4 osoby dorosłe (nie chcę czuć nóg pasażera na oparciu fotela).
Nie szukam demona prędkości, zależy mi na wygodzie.
Invi napisał(a):Możesz poszukać np s-max'a, galaxy, alhambra. Bierz tylko pod uwagę, że 7 dorosłych osób wygodnie tym nie pojedzie (a przestrzeń bagażowa z dodatkowymi siedzeniami nie powala) a do tego na co dzień będziesz ponosił większe wydatki np. na paliwo bo taki s-max spali litr więcej niż powrównywalne mondeo.