No Czyli najbardziej sensowne będzie c5 2.0 bena tak? Auto nawet ładne, co prawda myslałem że avensisy i mondziaki też są okale widzę że to co oglądałem wczesniej to jakieś porażki, czy jest ktoś w stanie wysłać jakieś linki do konkretnych samochodów, które sami by kupili? ja jedynie szukam aut na allegro i ototmoto a Wy ? a chwile obecna nic tam sensownego wg mnie nie ma...
Jeden z nich ma zawieszenie hydro drugi nie a to zdecydowana różnica weź to pod uwagę. Silnik 2.0 do gazu rewelacyjny i niestety jeden z ostatnich po 2010 roku ze świecą szukać silników które tolerują LPG bez np uciążliwej bądź/i/ drogiej regulacji luzu.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Silnik F140 - Ferrari Wszyscy fani sportowych aut kochają silniki V12, a jednym z najsłynniejszych producentów motorów tego typu jest Ferrari. W swojej bogatej historii włoska marka stworzyła wiele jednostek o takim układzie i naprawdę ...
Czyli że nie warto bo jakaś ściema ta? Bity albo ukryte wady? To szukam dalej, ale szczerze mówiąc to ciężko kupić jakieś dobre używane auto co? Jak kupowałem swoją skodę parę lat temu to chyba szczęście po prostu miałem
ogólnie ciężko kupić dobre auto niezależnie od budżetu, bo prywatni tak często nie sprzedają, a te od handlarzy i komisów to ulepy na sprzedaż
Ja trafiłem 2 Lexusy po kilku miesiącach codziennego przeglądania ofert. Teraz też je oglądam aby komuś pomóc jak nagle wyskoczy z takim pomysłem.
Najgorsze jest podejście aby kupić szybko - czym mnie denerwuje sąsiad "ja chce kupić auto, bo mam wesele kogoś i jak ja pojadę Astrą bez klimy"... brak słów na taki argument
Ja swojej C5 szukałem miesiąc w Polsce, przejrzałem z 15sztuk 99% jest powypadkowych. Po tym czasie pojechałem firmowym autem z lawetą po auto dla siebie do Niemiec
Jedyne co polecam przy c5 jechać za granicę i samemu kupić od prywatnej osoby.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.