Dobrze, dajmy na to, że ograniczymy się do tego sposobu wyszukiwania.
https://allegro.pl/kategoria/astra-j-20 ... nia=PolskaWyfiltrowałem tylko kombi, benzyna i nawet dodatkowo benzyna+lpg, pochodzenie z PL, bezwypadkowy, rocznik 2011-2012, silnik 1.4T/140KM.
Pominąłem kwestię ceny i przebiegu. Jeden rezultat - wklejony tu wczesniej. Jak mam sobie to sortować wg ceny?
Wracamy do punktu wyjścia. Nie ma w czym wybierać i, na Boga, nie chodzi tu o moje wymagania co do przebiegu czy budżetu. Czasem coś się pojawia, ale znika tak szybko, że nie nadążam z reakcją (przypadek autentyczny sprzed kilku dni). Na nowsze samochody nie patrzę, bo trudno, żebym w tym budżecie kupił zadbany egzemplarz z 2013 r... nie łudzę się.
DLATEGO zadałem pytanie, czy możęcie polecić inne samochody, które będą spełniać podobną funkcję - rodzinny kompakt w wersji kombi, z silnikiem dobrze współpracującym z LPG, z rozsąnym przebiegiem (będę się upierał - okolice 100k). Jeśli w tym budżecie się nie da - będę musiał odłożyć decyzję o zakupie, albo zaryzykować coś sprowadzanego, dmuchając na zimne i sprawdzając samochód z każdej możliwej strony (próbując w ten sposób ograniczyć ryzyko, choć pewnie nie wyeliminować).
A jeśli, niezależnie od tego, pojawi się coś ciekawego, krajowego, w temacie Astry - na pewno tego nie przeoczę.
Rozumiem, że macie dobre intencje (tak zakładam, mimo wszystko). Może trochę przesadziłem w niektórych postach, ale po prostu nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę/czytam niektóre argumenty...