REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Alhanan napisał(a):Potwierdzenie informacji o tym, że prawie wszystkie samochody jeżdżą z przekręconymi licznikami na podstawie danych Związku Dilerów czy AAA Auto? Serio?
Alhanan napisał(a): Między innymi dlatego, że opli z polskiego salonu z tym silnikiem prawie nie ma w obrocie, nie ważne nawet z jakim przebiegiem.
Alhanan napisał(a):80% to hatchback, albo rocznik nie z mojego budżetu. Uwierzcie mi, szukam już miesiąc i na prawdę wiem jak działa wyszukiwarka w jednym czy drugim portalu
Alhanan napisał(a):OLX: https://www.olx.pl/motoryzacja/samochod ... estate-car
Alhanan napisał(a):DLATEGO zadałem pytanie, czy możęcie polecić inne samochody, które będą spełniać podobną funkcję - rodzinny kompakt w wersji kombi, z silnikiem dobrze współpracującym z LPG, z rozsąnym przebiegiem (będę się upierał - okolice 100k). Jeśli w tym budżecie się nie da - będę musiał odłożyć decyzję o zakupie, albo zaryzykować coś sprowadzanego, dmuchając na zimne i sprawdzając samochód z każdej możliwej strony (próbując w ten sposób ograniczyć ryzyko, choć pewnie nie wyeliminować).
Podsumowując zwiększ budżet do ~40 tysięcy, wtedy trafisz na takie Astry z przebiegiem około 100 tysięcy.