REKLAMA
9-10k to jak najbardziej cena adekwatna dla Focusa z tego roku w dobrym stanie. Na Focusa z początków produkcji trzeba mieć 7k minimum więc nie wiem co w tym śmiesznego.krikus napisał(a):Ty poważnie z tym stwierdzeniem?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
9-10k to jak najbardziej cena adekwatna dla Focusa z tego roku w dobrym stanie. Na Focusa z początków produkcji trzeba mieć 7k minimum więc nie wiem co w tym śmiesznego.krikus napisał(a):Ty poważnie z tym stwierdzeniem?
Koniu napisał(a):więc nie wiem co w tym śmiesznego.
Koniu napisał(a):Chcesz mi dociąć wszędzie gdzie się odezwę
Koniu napisał(a):Byłeś, oglądałeś?
Koniu napisał(a):No i jak sie rozpatruje trupy to może są tanie.
Lepszy jest pod tym względem że nie jest przereklamowany. Poza tym to porównywalne auta.łysy30 napisał(a): Focus mk1 jest lepszym autem od A3 8L
Ale nie są to auta idealna jak większość twierdzi a to mnie cholernie drażni. Jeszcze jak ktoś poleca 1.4/1.6 to już w ogóle...łysy30 napisał(a):- A3/Golf IV to "szrot", "złom" (bo w odróżnieniu od Ciebie miałem te auta i wiem, że złomami nie są)
To kup Focusa za 2k jak nie ma reguły. Zawsze jest reguła. Chyba że mowa o aucie typu Fiesta Mk3, Twingo, Corsa B. Te można już za 1000-1200zł wyrwać. Z tym że wartość niektórych auta wraz z wiekiem wzrasta np. BMW e30.łysy30 napisał(a):- Focus z początku produkcji to 7k. (bo według mnie przy "starych" autach nie ma żadnej reguły).
Oczywiście że nie ale oglądałem to i owo i wyciągnąłem wnioski. Owszem osobiście potrafiłbym znaleźć coś tańszego co po naprawie wyjdzie i tak taniej ale na forum pytają ludzie nieznający się na autach.łysy30 napisał(a):Wszystkich nie, ale zgaduję, że i Ty każdego z nich nie oglądałeś.
Dlatego nie warto się interesować tanimi trupami..łysy30 napisał(a):Trupy mają to do siebie, że zwykle są tanie
Koniu napisał(a): Nie każdy egzemplarz na 100% będzie złomem jak ma niską cenę. Ale w 90% tak się zdarza
Koniu napisał(a):Focus za 5k to już walka z rdzą + malowanie i inne drobiazgi
a za 4k to ja nikomu nie polecę bo do tego szkoda dokładać...