REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Barol napisał(a):To ładnie ktoś zaszalał lampy i grill z polifta a zderzak sprzed
Koniu napisał(a):To naskoczcie na tych co Wieśwageny wyceniają a jeszcze lepiej AŁdi.
Koniu napisał(a):Focus szału nie ma.
Koniu napisał(a):Walony z przodu, mówiłeś że było jeszcze coś do malowania. Poza tym te tablice wyglądają na nówki więc coś mi śmierdzi z tym że gość go długo miał. Progi robione i już doły drzwi zaczyna brac?
Koniu napisał(a):A tak btw. co z Fiestą?
Krzychu napisał(a):A tam koleś widocznie nie rozróżniał liftu i przed liftu.
krikus napisał(a):Możliwe, bo to starszy gościu był.
krikus napisał(a):Z tego co wiem, to kupował elementy w kolorze jak sie tylko dało, ale błotnik miał biały.
Koniu napisał(a):Gdzie napisałem że za Mondeo Mk2 trzeba dać 7k?
krikus napisał(a):te Mondea to przeżytek który kończy na złomowiskach.
To może 2 lata temu. Chyba że mowa o 2.5 v6 albo ST200 (ten ostatni to za 10k). Ale to wersja specjalna.. A wstawiam takie które będą dobre. Ty tu nie jesteś od rozliczania mnie ani nikogo.DamianCAR napisał(a):Wiele razy tyle było.Że za nie całe 6k są do poprawek
Koniu napisał(a):To może 2 lata temu.
Który rocznik? Nie jedzie? Jedzie lepiej od Twojego starego Focusa 1.4 Zreszta nie rób off topa i nie prowokuj.DamianCAR napisał(a):Jakiś czas temu wstawiłeś mk2 1.8 TD 90KM za 5900zł do robienia była tylna klapa i coś jeszcze. Nie pamiętam dokładnie. Do tego silnik, który ledwo jedzie.