Witam moja narzeczona chce zmienic samochod obecnie lanos 2000 rok 1.4 . Autko to juz jest nieoplacalne w naprawach wiec pora zmienic . budzet max 12tys Szukamy auta od 2000 rok Jezdzone do pracy 15km w kazda strone plus do miasta mieszkamy pod miastem oraz na wycieczki. Rodzaj paliwa myslimy ze gaz lub diesel. Drugie auto to Daewoo nubira 3 gen wiec z zalozenia drugiego takiego samego nie chcemy. Licze ze pomozecie cos wybrac bo to trudna sztuka . Zalaczam linki ktore uwazam za jakies rozwiazanie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jutro jade obejrzec ta oktawie choc cena za ten rok jest chyba dosyc wysoka ale moze warta . A te oferty : [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] A co sadzicie o tej marce i modelu i tych 3 ofertach
Wiem ze duzy rozrzut niestety w tym budzecie ciezko wybrac. Staram sie zawezic i Mazda Premacy Kia Carens lub moze [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Patrz na drogę podczas jazdy Polskie prawo zabrania kierowcom korzystania z telefonów komórkowych w czasie jazdy, jeśli urządzenie jest trzymane w ręce. Wiele osób ignoruje jednak ten przepis. Obecnie już nie tylko dzwonią i piszą ...
Premacy to stara szkoła. Albo 2.0 bena + lpg, albo diesel 2.0 90KM. Jak trafisz to Honda Stream jest warta uwagi, trwałe auto. Z podobnych Toyota Picnic. Avensis Verso moze być w tej cenie w kiepskim stanie, ale zerknij również.
Kię i Mazdę szukaj z benzyniakiem 2,0. Do już założonego LPG w Maździe podszedłbym sceptycznie. Mazda będzie mieć gorsze zabezpieczenie przed korozją ale Kia też nie jest jakimś orłem w tym.
Kia Carens II mozna śmiało uderzać w to auto. Prosta konstrukcja bez wynalazków. LPG założyć i jeździć. Ten z linku diesel lepiej jakby był w słabszej wersji mocowej - jest znacznie trwalsza.
Tak szczerze mówiąc to żaden z powyższych mi osobiście się nie podoba,niby stara szkoła a akurat te modele dla mnie wyglądają jak zabytki- to rzecz gustu i moja subiektywna opinia Za 12k możesz poszukać też Scenica lub ciut starszego ale trwałego Sharana.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.