Kombi/Minivan do 33 tys. zł

22 Cze 2010, 21:29

Witam!
Przymierzam się do zakupu używanego auta w cenie do 33 tys. zł. Chciałbym żeby to było trwałe, w miarę pojemne, rodzinne auto z dużym bagażnikiem. Najlepiej kombi, tudzież minivan. Dojeżdżając do pracy robię codziennie ok. 60 km, więc myślałem o dieslu. Teraz co do marek: rozważałem Mazdę 6, Toyotę Avensis, Audi A4 i VW Passata – jeśli chodzi o kombi i VW Tourana z minivanów. Rocznik nie starszy niż 2004. Chciałbym poznać Wasze opinie. Będę wdzięczny za wszelkie rady, wskazówki na co zwrócić uwagę i inne spostrzeżenia.
Pozdrawiam.
Albano
Nowicjusz

Miejscowość: Siedlce

23 Cze 2010, 08:59

Na Twoim miejscu kupiłbym VW Tourana z 1.9 TDI (odradzam 2.0 TDI). Auto jest naprawdę wygodne i pojemne.
arti123
Początkujący

Miejscowość: Lca

30 Cze 2010, 07:56

Polecam Ci Opel Zafire jest bardzo ladna polecam
mi sie podobają bardzo Zafiry B Ale cięzko wybrac do 33 tys. ale zafire A Kupisz spokojnie 2004
GARDES33
gardes33
Nowicjusz

Miejscowość: Osiek
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auto terenowe - początki - wyposażenie na bezdroża
    Jadąc w teren musimy pamiętać, że to nie zwykła przejażdżka z miasta A do miasta B drogą krajową nr X... W związku z tym - również wyposażenie naszego samochodu musimy dostosować do sytuacji w jakich możemy się znaleźć ...
    Dwie lewe ręce - obsługa własnego auta
    Mogłoby się wydawać, że włączenie świateł przeciwmgłowych, wymiana koła na zapasowe czy znajomość sygnalizacji świateł ostrzegawczych na desce rozdzielczej to podstawowe umiejętności, jakie powinien posiadać kierowca. Tymczasem ...