REKLAMA
Hej,
Szukam jakiegoś nowego samochodu. Cena - tak do 150 tys. ( oczywiście może być mniej ). Samochód będzie na firmę.
1. Potrzebuję czegoś wygodnego. Mieszkam w warmińsko-murzyńskim i dziur tu nie brakuje. Jeszcze żona w ciąży i boi się jak trzęsie. Ja czasy szaleństw za kierownicą mam już za sobą więc osiągi są na dalszym miejscu. Najbardziej zależy mi na tym żeby nie było czuć dziur, oczywiście nie wymagam cudów ale rajdówka to być nie może .
2. Raczej benzyna. Samochód do miasta i tak raz w tygodniu trasy 50-130km, maksymalnie 470km ( ale to rzadko). Nie musi mieć super niskiego spalania bo przebiegów dużych nie będę robił. Jak 15tys wyjeżdżę na rok to będzie dużo. Nie mam uprzedzeń ani wymagań co do marki.
3. Teraz jeżdżę Chryslerem Gran Voyagerem z 2009r. Mamy porównanie z żoną do sedanów, kombi, SUV-ów i chyba właśnie coś vano-podobnego nam najbardziej pasuje. Aczkolwiek nic nie wykluczam.
4. Z wyposażenia to musi być tylko klimatyzacja i automat ( żona ). Fajne byłyby też podgrzewane przednie fotele ( znowu żona ).
Znowu ze względu na żonę szukamy raczej czegoś gdzie wysoko się siedzi ale jeśli jakiś sedan/kombi będzie bardziej komfortowy ( dziury ) to też jest do rozważenia.
Jeśli moglibyście podać jakieś modele to będę wdzięczny. Wystarczą same nazwy doczytam sobie o + i -.