Komfortowe auto do 13 tysięcy - sedan

22 Maj 2017, 17:29

Witam. Niedługo chciałbym kupić sobie samochód, chciałbym abyście pomogli mi coś doradzić. Otóż intetesuje mnie sedan o średniej wielkości, najlepiej benzyna + lpg. Auto bardzo komfortowe ale również takie, które potrafi się odpychać. Wolalbym aby to był jakis niemiec ewentualnie japoniec. Samochód ma służyć mi na dojazdy do Warszawy (mam jakieś 150 km) i na jakieś krótkie przejazdy do sklepu po mieście. Nie chciałbym aby nagminnie sie psuł więc to też jest jakieś kryterium. Ale podstawym kryterium jest komfort i moc. Interesowała mnie Omega B FL, Volvo s60, Audi A4 czy BMW 3. Cena jaka jestem w stanie zapłacić to jakies 13 tysięcy. Do tej pory jeździłem Renault Scenic 1.9 DCi 1 gen. Chciałbym aby komfort jazdy byl troche lepszy niz w Scenicu. Proszę o pomoc.
kbaniak
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 3
Prawo jazdy: 25 02 2013
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Deawoo
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Zniżki na ubezpieczenie OC samochodu - jak je zdobyć?
    Zakłady ubezpieczeń przy kalkulacji ceny ubezpieczenia OC biorą pod uwagę wiele czynników. To od nich uzależnione jest to, ile zapłacisz za OC. Jednym z ważniejszych czynników, jakie mają znaczenie, są zniżki ...