Tak mam Lagunke ale II ale miałęm wcześniej poprzednią generacje
Więc coś o niej powiem;]
Ogólnie auto na 4 nawet z plusem. Zawiodło mnie raz ale tylko dlatego,że wcześniejszy mechanik nie założył dobrze opaski na wąż odprowadzający płyn chłodniczy.Na zawieszenie nie narzekam,jestem miło zaskoczony nawet
![Smile :)]()
nie zamiękkie i niezatwarde: KOMPROMIS. Silnik też OK, chociaż na gazie szybko się nie rozpędza ale jak nabierze prędkośći to jest ok. Nie kupiłem jej do ścigania się przecież. Klima, ABS bez zarzutu...jestem zadowolony.Za te pieniądze fajne, duże i komfortowe autko. Będę przymierzał się do sprzedaży w czerwcu, ponieważ wyjeżdżam.
Laguna to bardzo wygodna, obszerna ( bodajże największa w klasie ) niby-limuzynka. Konkurencja to Vectra i Mondeo i tutaj trzeba przyznać, że niestety auta te mają DUŻO GORSZĄ jakość montażu. Laguny, o ile są bezwypadkowe, odwdzięczają się właścicielom naprawdę bezawaryjną pracą oraz nieporównywalnym komfortem jazdy - w środku nic nie trzeszczy, żadnych świerszczologii.
Silnik przejezie ci spokojnie ponad 400000km jeśli poprzedni właściciel go zbytnio niekatował;]