Jeśli szukasz wygody to szukaj Kappy
Jak znajdziesz w dobrym stanie to do roboty będzie niewiele. Kupiłem niedawno własnie takie autko i jestem zadowolony. Jednak dokładnie sprawdź czy wszystkie elektryczne rzeczy działają bo u mnie się zdarzyło że po wymianie przepalonego bezpiecznika zaczęły się problemy takie iż w efekcie wóż trafił do elektryka bo przestał odpalać. Komuś się robić nie chciało porządnie i stąd problemy. Swoją kupiłem za 5900zł. Też przeznaczyłem na wóz 10 tysiaków i myślę że się w tej kwocie ze zrobieniem wszystkiego zmieszczę
Wyposażenie:
1) Elektrycznie składane i rozkładane oraz podgrzewane lusterka
2) Spryskiwacze reflektorów]
3) Światła przeciwmgielne
4) Wspomaganie kierownicy
5) Elektrycznie regulowane przednie fotele (przesuwanie w przód/tył, pochylenie siedziska, pochylenie oparcia fotela, regulacja wysokości zagłówka)
6) Lampki świecące na chodnik przy każdych drzwiach po otwarciu
7) Elektrycznie sterowane szyby z przodu i z tyłu
Podgrzewane fotele przednie (niestety grzanie jeszcze nie naprawione)
9) Czarna skórzana tapicerka
10) Klimatronik (również jeszcze nie zrobiona, nieszczelność gdzieś jest w układzie)
i jeszcze zapewne kilka elementów o których zapomniałem napisać
Samochód ma to do siebie że musisz o niego zadbać jeśli nie chcesz mieć problemów. Mercedesem starym nie do zajechania to on nie jest jednak przebiegi potężne potrafi osiągać. Mój ma 250000km przejechane ale jakoś nie robi to na nim specjalnego wrażenia:) Komfort na bardzo wysokim poziomie. Minusem jest zawieszenie zdaniem wielu zbyt miękkie jak na jego małą wysokość co skutkuje przywaleniem miską olejową w krawężnik przy zjeżdżaniu z niego lub próg zwalniający kiedy trochę za szybko się wjedzie. Miałem sytuację gdy przy progu szerokim przy którym było ograniczenie do 30km/h (nauką jazdy kawał czasu temu przejeżdżałem przez próg z taką prędkością i wszystko ok było w Punto I i II oraz Lanosami) i nigdy więcej nie przejadę przez takie coś szybciej niż 10 km/h
Ogólnie więc samochód wart polecenia:) A czy zbyt poważny to już Twoja decyzja. Jednak samochód powiem Ci robi wrażenie zarówno na młodszych niż ja jak i na starszych. A ja mam 26 lat