REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pkc napisał(a):Podobno Prins opracował nie dawno dedykowaną instalację do tego modelu, ale w Polsce raczej jeszcze nikt jej nie posiada i na razie to bardziej eksperyment, niż dobra poprawnie działająca instalacja.
intransigent napisał(a):- Polecany Mercedes W211 jest w cenie Lexa GS300 mkII (albo nawet droższy) - wiec tu chyba lex wygrywa, jeśli chodzi o wytrzymałość?
intransigent napisał(a):- Spalanie lexa w mieście realnie to pewnie koło 15-16 litrów LPG? Kolega pisał o spalaniu 13,5 l ale on chyba jeździ mk III, a w mojej kwocie lepiej chyba kupić mk II.
intransigent napisał(a):Honda Accord - dobre automaty, z tego co czytałem praca z LPG bez zarzutu, ale jakie będzie spalanie LPG wersji 2.4 w mieście?
intransigent napisał(a):- Czy wg was lepiej kupić starszego lexa, średnio starą hondę czy nowszego citroena? Przede wszystkim w kontekście niezawodności i biorąc pod uwagę samochód na 5 lat.
szybki napisał(a):W mercedesie przerażają mnie dwie sprawy awaryjność elektromechaniczna oraz wynalazki których naprawa jest trudna i droga.
dzida napisał(a):mam nadzieje, że zrobisz szczere podsumowanie po powiedzmy roku, bo osobiście A4 B8 bardzo mi leży (stylistycznie nawet bardziej od IS mk2 czy e90) poza "dobrymi" silnikami![]()