Komis Autostrada [Zgierz]

17 Maj 2013, 09:34

Ma ktoś jakieś doświadczenie z tym komisem? Szukam w internecie opinii, ale nie ma tego za dużo. Chce kupić od nich BMW 118 dla żony i generalnie wszystko wygląda na ok, ale Tata zawsze powtarzał żeby nie ufać komisom. Z drugiej strony kilku znajomych kupowało już auta od komisów i byli zadowoleni. Będę wdzięczny za wymianę opinii o tym komisie.
karolove
Początkujący

Prawo jazdy: 01 06 1988
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane III RS
Silnik: 2000cm3 250KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

21 Maj 2013, 11:57

Witam
Znajomy ma złe doświadczenia związane z tym komisem. Dobre opinie z kolei słyszałem o ATC Sp. z o.o. z Łodzi. Więc może poszukaj czegoś w tym autokomisie :).

Pozdrawiam
Bayern
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 07 2011
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Ford Focus
Silnik: 1.6
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2007

22 Maj 2013, 11:52

Dobra kilka informacji.

Wczoraj byłem i podpisałem wstępną umowę kupna, a następnie wybrałem się do ASO. Wszystko dokładnie tak jak przedstawiał mi pan z komisu. Szok, prawda? Nie dość, że auto z komisu to jeszcze BMW, czyli ryzyko dość wysokie. Na szczęście mechanior z ASO powiedział, że auto utrzymane w pięknym stanie i można brać w ciemno. Jedyny minus, że panowie z Komisu Autostrada nie chcieli za bardzo się targować, widać wiedzą czym handlują. Komis zdecydowanie na plus.
karolove
Początkujący

Prawo jazdy: 01 06 1988
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane III RS
Silnik: 2000cm3 250KM
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 2009

30 Sty 2014, 21:40

CIężko w to uwierzyć ale może Tobie się udało. Gratulacje !!!
Jeśli o mnie chodzi polecałbym raczej omijać komis "autostrara" szerokim łukiem.
Obsługa pozostawia wiele do życzenia ale nie o to chodzi. SAme auta, które stoją na placu i błyszczą są tak wspaniałe aż dech zapiera (oczywiście na zdjęciach w necie) niestety to jedyny plus. Po dotarciu na miejsce czar pryska i wychodzi szydło z worka a raczej szpachla z klapy bagażnika. Te super opisy, małe przebiegi, 0 wkładu finansowego i o zgrozo roczne gwarancje za 1000pln....hahahahaha (dodatkowy tysiąc, którego nikt nigdy nie odzyska ) gratuluję fantazji i polotu bo ogłoszenia mają naprawdę zachęcające .
NIe będę się tu rozpisywał, moja noga nigdy tam nie stanie a auto, które u nich kupiłem to moja największa porażka motoryzacyjna w życiu, ale wasz wybór, jak macie dużo czasu i cierpliwości, stalowe nerwy i mase pieniędzy na mechaniorów to już inna sprawa...

pozdrawiam
śmigły5
Obserwowany

Auto: Ford
Silnik: 2.0 tddi 115 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2002

31 Sty 2014, 22:29

tak już jest wszedzie, że człowiek raz trfi na mega okazję a za drugim razem zobczy w komisie tylko szmelc. Byłem w tym komisie kiedyś kiedy szukałem autka i też nic nie znalazłem, ale nic specjlnie mnie nie odstarszylo bym nie wrocil kiedys spowrotem
Sensei
Początkujący
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 01 01 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Limuzyna Audi A8 L extended
    Życzenie klienta jest priorytetem dla czterech pierścieni, nawet wtedy gdy wymagania wydają się niezwykłe. Przykładem takiego podejścia jest przygotowanie specjalnej wersji Audi A8. Na zamówienie jednego z europejskich ...
    Koncepcyjny Opel ADAM ROCKS - miejski mini crossover
    Opel ADAM, który oferuje 61 000 wariantów wyposażenia nadwozia i prawie 82 000 opcji wyposażenia wnętrza oraz supernowoczesny system informacyjno-rozrywkowy IntelliLink, jest nie tylko prawdziwym mistrzem personalizacji, ...