Komis samochodowy PUH Kapral-Car - opinie

12 Gru 2011, 14:03

Chciałbym polecić autokomis w okolicach bydgoszczy - konkretnie Barcin.
Kupiłem tam auto w dość dobrym stanie, a to co potrzebowałem dostałem z rabatem, bo okazało się, że firma prowadzi też sprzedaż części. Obsługa miła, poważnie traktują klienta. Naprawdę polecam i pozdrawiam
To ich strona jakby ktoś może kiedyś czegoś potrzebował.
Ostatnio edytowany przez ArteK 24 Kwi 2019, 13:13, edytowano w sumie 3 razy
Powód: Link usunięty - ewidentnie widać że to rekama, a nie polecenie
marcio
Obserwowany

Prawo jazdy: 26 06 1974

12 Gru 2011, 19:17

I byłeś tak uradowany tym faktem, że nie wspomniałeś o tym jakie auto kupiłeś i od razu zarejestrowałeś się na Forum by pierwszy post traktował o tym :lol:
Łukasz93
Początkujący

19 Sty 2012, 14:28

Tak właśnie byłem bardzo uradowany, a post miał dotyczyć firmy, bo właśnie taki jest temat tej kategorii (gdybyś nie zauważył). A jeśli tak bardzo interesuje Ciebie moje auto to proszę bardzo. Specjalnie dla Ciebie informacje - kupiłem od nich VW Passata B5. Mam nadzieje, że Twoja ciekawość jest zaspokojona :)
marcio
Obserwowany

Prawo jazdy: 26 06 1974

17 Paź 2014, 20:43

Ja też jestem klientem Kapral- Car i też polecam:)
Miałem póki co 3 samochody, w tym jedną lagunę żony która wiecznie się psuła. Jak nie urok to sr.... wiadomo co - i na pewniaka tam można było zawsze po używane części samochodowe podjechać. Ceny bardzo przyzwoite - nie ściągają tak jak u innych. I co mi się podoba, to to, że na stronie internetowej można zerknąć jakie części mają - moim zdaniem to auto szrot na 5 z plusem!
marcin982006
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 06 2005
Auto: Citroen C5
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002