Komórki i operatorzy

29 Sty 2009, 16:16

Szukam najkorzystniejszej oferty dla siebie... I zastanawiam się nad dwoma operatorami : Playem i Orange – poszukuje samego abonamentu bez telefonu. Wiecie może cos więcej jak się ich oferty kształtują i gdzie jest lepiej??
wokus
Nowicjusz

29 Sty 2009, 19:18

A pytałes w Erze?W zeszłym roku jak rozglądałem się za nowym telefonem,to Era miała najbardziej korzystne warunki.Orange natomiast miała najgorsze(czyt. najdroższe).
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

29 Sty 2009, 19:41

kolego moge ci teraz polecic orange bo maja własnie dobry abonamet z prezentami do wyboru dostepnymi przez cały okres umowy.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

30 Sty 2009, 16:00

No właśnie jeżeli prezentem można nazwać minute za 25 groszy to rzeczywiscie się opłaca, nie potrzebuje telefonu a tanie minuty jak najbardziej mi pasują bo gadam dość dużo i często więc się zastanawiam.
wokus
Nowicjusz

03 Lut 2009, 15:44

Wiesz co wokus... ja mam ten abonament i jest bardzo korzystny. Mam ta slawną minute za 25 groszy, ale raczej nigdy tego nie wykorzystam bo mam dużo tych minut w pakiecie. A do tego co miesiąc mogę sobie zmieniać te prezenty od Orange... więc jest to oplacalne.
Czy to aby na pewno prawda??
dlugopis
Nowicjusz

Miejscowość: WWA

05 Lut 2009, 15:19

chyba się zdecyduję na tą promocję. Tanie minuty mnie przekonują, bo przecież telefonu nie będę brał w promocji, bo to chyba w żadnej sieci się nie opłaca?
wokus
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Pasażerowie, nogi w dół!
    W Polsce ponad 90% kierowców i pasażerów zapina pasy(1). Mogą one jednak nie spełnić swojej funkcji, jeśli nie zapniemy ich prawidłowo i nie zajmiemy odpowiedniej pozycji. Kierowca powinien ustawić zagłówek, ...