REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
visigoth napisał(a):Nie mam firmy, samochód potrzebuję dla siebie jakoosoby fizycznej. Czy można prosić o linka do strony oferującej takie pofirmowe auta prosto z banku lub od firmy wynajmującej?
Czasami komisy przysalonowe mają niezłe promocje. Sam kupiłem S-Maxa z komisu przysalonowego Forda i uważam cały czas, że nigdzie bym taniej nie kupił(dodatkowo dostalem gwarancje na rok).
Wyslałem Ci link do egzemplarza z komisu przysalonowego właśnie. Warto by go oberjzeć
visigoth napisał(a):pinio124; czy mógłbyś powiedzieć dlaczego wyelimowałeś z zestawienia kompaktów mazdę 3. Na autocentrum auto ma świetne opinie, szczególnie w zakresie niezawodności
visigoth napisał(a):pinio124, bardzo interesujący artukuł, dotyczy wpradzie poprzedniej generacji Hondy Civic, ale rozumiem, że skoro poprzednia generacja Civica i Mazdy 3 były mniej więcej podobne to obecnie propozycja Hondy jest bardzie zaawansowana technologicznie.
Co myślicie o Mazdzie 6. Wiem, że jest to klasa średnia nie kompaktowa, ale nie wykluczam również zakupu nieco większego auta. Różnica w cenie pomiedzy Mazdą 3,Hondą Civic z 2006-2007 roku a Mazdą 6 z 2006 roku nie jest duża, trudniej znaleźć zadbany, bezwypadkowy egzemplarz. Wiem, że fajniejsza jest Honda Accord, ale auta te fantastycznie trzymają cenę i trudno za 40 tys. zł kupić egzemplarz 5 letni, a n ekiedy i 6 letni. Z większych wózków podoba mi się również Ford Mondeo IV generacji, boję się tylko ewentualnej sporej awaryjności tego auta.
Nadmieniam, że wymieniony przeze mnie w pierwszym poście katalog aut nie jest zamkniety, chętnie wysłucham innych propozycji dotyczacych pozostałych marek i modeli.