Kompakt/sedan do 40K

14 Lip 2024, 16:22

rbkt666 napisał(a):Mówisz o „fanbojstwie”, a zawsze polecasz tylko te zamulone, głośne i nudne toyoty

Chyba kolego tak jak kiedyś pomyliłeś auta względem swoich upodobań tak teraz też coś Ci się pomerdało :D

Wskaz mi chociaż JEDEN temat gdzie piszę o Toyocie nie pisząc o jej wadach technicznych. Chociaż idąc waszym tropem silnik nie bierze oleju to reszta jest ok. Do tego wskaz mi chociaż jeden temat gdzie polecam Toyotę jak ktoś jej nie chce.
Wskaż mi chociaż jeden temat gdzie ktoś chce turbo a ja polecam małe silniki n/a.

Masz mój temat o Megane znajdź mi chociaż jedną wypowiedź gdzie bezkrytycznie oceniałem to auto bo...mi się nie zepsuło. Ba nawet je modziłem miało prawie 300km i nie brało oleju :o

Teraz ma Tipo 1,4t i tez się nie psuje, ma softa to znaczy że je muszę polecić każdemu kto chce cztery kółka ?
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

14 Lip 2024, 17:55

Na dyskusje wykraczające poza temat zapraszam tutaj dyskusja-o-swoich-przekonaniach-i-ulubionych-markach-vt134932.htm

A tutaj prosimy o konkretną krótka odp i to wystarczy.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

14 Lip 2024, 18:26

Dobrze Panie @Kao :D
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowy Zlot Citroenów 2CV
    Światowy Zlot fanów modelu Citroena 2CV zgromadził miłośników już po raz dwudziesty drugi. Odbył się on pod koniec lipca od 26 do 30 w portugalskim kurorcie Ericeira nad Oceanem Atlantyckim. Światowy Zlot 2CV ...