Kompilacja zniszczeń w programie "Top Gear"

08 Lip 2007, 10:06

Oto kródka kompilacja zniszczeń w programie "Top Gear"":):):)
http://www.smog.pl/wideo/6664/kompilacja_zniszczen_w_programie_top_gear/
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

08 Lip 2007, 10:56

hehe...szkoda mi kilku tych aut...zabytkowy 2CV... :(
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

30 Gru 2007, 21:44

A tam kit z 2CV, oni chyba mają tam duzo takich aut. U nas chyba takim autem jest fiat 126p.
pozdro for all
michalp
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn

06 Lut 2008, 13:58

michalp napisał(a):A tam kit z 2CV, oni chyba mają tam duzo takich aut. U nas chyba takim autem jest fiat 126p.
mi bardziej szkoda naszego rodzimego Poloneza (a nawet dwóch) którego zniszczyli w jednym z odcinków :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

06 Lut 2008, 20:13

a ja ogladajac ten filmik czulem sie dziwnie.....podekscytowany, fajnie by bylo sobie tak np po strzelac z jakiegos dziala do samochody:P
mamai
Początkujący

09 Lut 2008, 22:32

mamai napisał(a):a ja ogladajac ten filmik czulem sie dziwnie.....podekscytowany, fajnie by bylo sobie tak np po strzelac z jakiegos dziala do samochody:P
chciałoby się, co? :P niestety dopóki nie zostaniemy prodzącymi Top Gear to chyba nie mamy większych szans na takie uciechy :D
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan Note - opracowany pod kątem europejskich dróg
    Dzięki innowacyjnej stylistyce, debiutującym w tym sektorze technologiom oraz gamie zaawansowanych silników, nowy Note silnie zaistnieje w segmencie B. Produkowany w Europie Note został opracowany pod kątem europejskich ...
    Przygotuj auto do zimy
    Przed sezonem zimowym warto zainteresować się, czy nasze auto jest do niego przygotowane. A co trzeba zrobić, by tą zimę przejeździć bez problemów? O oponach zimowych pisał nie będę, bo to temat znany każdemu. ...

11 Lut 2008, 14:37

no niestety, ale pomarzyc zawsze mozna :D
mamai
Początkujący

12 Lut 2008, 14:08

mamai napisał(a):no niestety, ale pomarzyc zawsze mozna :D
ostatnio chodzily słuchy że Clarckson chce odejść - może jakiś casting ogłoszą... :lol:
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

12 Lut 2008, 20:51

po co casting skoro ja jestem :P zart oczywiscie. jak clarkson odejdzie to juz nie bedzie ten sam program
mamai
Początkujący

13 Lut 2008, 14:00

mamai napisał(a):po co casting skoro ja jestem :P zart oczywiscie. jak clarkson odejdzie to juz nie bedzie ten sam program
podobno szefostwo BBC stwierdziło że nawet gdy on odejdzie to TG będzie nadal kręcony... Ciekawy tylko jestem czy w tej sytuacji reszta prowadzących też by została...

tak czy inaczej ten program, tak jak wspomniałeś, nie był by już tym czym jest teraz
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

13 Lut 2008, 18:59

nie oszukujmy sie wszyscy albo zaden, chociaz nie powiem fajnieby bylo gdybyla w skladzie jakas kobieta
mamai
Początkujący

14 Lut 2008, 15:33

mamai napisał(a):nie oszukujmy sie wszyscy albo zaden, chociaz nie powiem fajnieby bylo gdybyla w skladzie jakas kobieta
ale nieby kto... znajdź mi kobietę z taką pasją do aut jak ma chociażby Clarckson...
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

16 Lut 2008, 14:58

a bo to jedna kobieta interesuje sie samochodami, sam znam kilka ktore wiedza o samochodach wiecej niz ja
mamai
Początkujący

29 Lut 2008, 16:01

mamai napisał(a):a bo to jedna kobieta interesuje sie samochodami, sam znam kilka ktore wiedza o samochodach wiecej niz ja
heh, też prawda no ale w mediach takich kobiet brakuje... w sumie powinien być program prowadzony przez faceta i kobitkę - zawsze mielibyśmy 2 zupełnie różnie punkty widzenia :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

05 Mar 2008, 00:14

[/quote]ale nieby kto... znajdź mi kobietę z taką pasją do aut jak ma chociażby Clarckson...

chyba by sie znalazła

Martyna Wosciechowska
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław