Komplet - radio cd/mp3/usb + zestaw głośnikowy

31 Paź 2010, 10:43

Witam, chciałbym zamontować w aucie jakiś średnio-dobry zestaw grający tj. jakieś radyjko i do tego komplet jakichś głośników które wydadzą z siebie choć trochu czystszy dźwięk niż te wszystkie głośniki z 500W pmpo. Cenowo chciałbym się zmieścić w 400 no może 500zł. Wiecie Panowie o co biega ;). Dzięki z góry za pomoc.

PS. Najlepiej jakbyście dali linki do Allegro.
pootom
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnobrzeg

02 Lis 2010, 11:13

Witam, też bym się dołączył do tej proźby powyżej co jest.
muminek0097
Nowicjusz

Miejscowość: lublin

02 Lis 2010, 18:44

Witam. Kupiłem forda mondeo z 2007r., sprowadzonego z Niemiec. Okazało sie , że ma zablokowane radio a ja nie mam kodu. Może ktos wie jak to zrobić. radio SONY model CDXX-CDI-ISLAND-GGDS a seria to V001157. Prosze o pomoc. Z góry dziękuję.
karp
Rob1977
Nowicjusz

Miejscowość: jabłonna

13 Lis 2010, 10:25

Ponawiam proźbę o ten komplet o jakieś linki z allegro proszę.
muminek0097
Nowicjusz

Miejscowość: lublin

13 Lis 2010, 11:36

jeśli radio to kenwood. Nawet najtańsze modele zapewniają przyzwoity dźwięk. Soniacze też były ok ale przyciski się tam wyrabiały bardzo szybko. Nie wiem, może już to poprawili.
polecam zatem coś z tej linii
[link do oferty na Allegro wygasł]
do tego głośniki w zależności jakie masz otwory
albo

ten zestaw będzie grał przywoicie na wbudowanym w radio wzmacniaczu.
powinieneś się zmieścić w 500 zł.
Jeśli byłby problem z sumą, to tańszych radioodbiorników nie polecam. Możesz pokombinować z markami głośników Hertz, JBL, Pioneer.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mazda 3 - kompaktowy hatchback do miasta
    Zainteresowani zakupem Mazdy 3 z automatyczną skrzynią biegów mają do wyboru jedną jednostkę – 120-konny silnik o pojemności dwóch litrów. Według danych producenta jego spalanie wynosi 5,6 l/100 ...
    Toyota Corolla TS kombi GR Sport oczami Kuby Przygońskiego
    Toyoty w wersjach GR Sport to połączenie codziennej użyteczności z dynamicznym charakterem rodem z Toyota Gazoo Racing. Możliwości Corolli TS kombi GR Sport przetestował Kuba Przygoński, jeden z najbardziej wszechstronnych ...