Końcówka wydechu - PEUGEOT 207

05 Gru 2015, 12:51

Cześć. Nie znam się zbytnio na tuningu, pogłębiać staram się swoją wiedzę czytając różne fora internetowe, ale to od niedawna, także miło byłoby zasięgnąć również porady i w tej kwestii. Chodzi mi zdecydowanie o tuning optyczny (przynajmniej na początku), pomalowane klocki, ładne alufelgi itp, bo na więcej na dobry początek mnie nie stać.
Do sedna.
Chciałbym się dowiedzieć jaką końcówkę wydechu najlepiej wybrać i jak ją samemu wymienić?
Jeżeli ktoś miałby ochotę to proszę o jakiś link do ciekawej końcówki i o wskazówkę jak mogę ją samemu wymienić.
Dziękuję z góry i pozdrawiam.
9gag
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 02 2015
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Peugeot 207
Silnik: 1.4hdi
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

07 Gru 2015, 13:23

Moim zdaniem najlepiej kupić taką do wspawania, jest pewność że nie odpadnie jak te przykręcane :P
zielonek
Aktywny

Auto: P 206
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Fotel Alpine
    Legendarna zwinność Alpine wynika z niewielkiej masy auta. Nasi inżynierowie zastosowali tę zasadę przy projektowaniu fotela, dzięki któremu kierowca i maszyna stają się jednością. Ultralekki fotel kubełkowy Siedzenie ...
    Lexus ogłoszony najbardziej niezawodną marką
    Brytyjski portal oferujący porady dla konsumentów Which? przygotował ranking niezawodności marek samochodowych. Pierwsze miejsce zdobył Lexus. To kolejna z wielu nagród, którymi w tym roku wyróżniono ...