Nie boje sie motula hehe a filtr jaki założyć to też ma zanczenie ?:) zazwyczaj w poldku i passacie stosuje filtron-a bo takie sa dostepne najczesciej w sklepach , jak mowisz ?:)
Jak zamówisz z tych sklepów co Ci podałem, to tam mają wszystko. Ja korzystam z Mann, ale filfron daje radę. Najlepiej miej jeden olej do paska i do astry
jeden olej do passka i Astry tzn jednej marki ?:D Tylko że Passek to Dieselek bez turbo nawet hehe a Asterka to benzynka z LPG i olej ciut inny bo ten do diesla ma chyba wiecej wartosci myjacych
Kolego olej do LPG musi być dobrej jakości i do diesla też. Właściwości dyspergująco myjące w obu przypadkach też powinny być na dobrym poziomie. Motul będzie do obu aut i paliw pasował idealnie. Ma nawet normę do VW 500.00. Powodzenia.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Mille Miglia 2017 - najpiękniejszy rajd na świecie Po 4 dniach i tysiącu mil kierowcy startujący w Mille Miglia dotarli do Brescii! Najpiękniejszy rajd na świecie dobiegł końca. Prawie pół tysiąca zabytkowych aut wyścigowych, co najmniej drugie tyle samochodów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.