Witam, około 2 tygodnie temu kupiłem sobie pierwsze tanie auto na dojazdy do pracy. Suzuki Wagon R+ z 2002 roku. Silnik 1.3 (G13BB). Po zakupie, jako że w aucioe nie było katalizatora zamontowałem zamiennik dedykowany do tego modelu z firmy JMJ. Dzisiaj jadąc po 15 km trasy po mieście w drodze do domu zuważyłęm, że auto wyrzuca biały dym jak na zdieciu z rury wydechowej. Wskaznik tempertaury silnika miałem w połowie skali już kilka kilometró wcześniej. Check się nie świeci auto chętnie się zbiera do jazdy Dziś padał mocno deszcz i temperatura ocylowała w okolicach 3-4 stopnii C. Pytanie do bardziej doświadczonych jest się czym martwić ?
Kolego,w tym wypadku rzeczywiscie sprawdzi się rada,jeżdzić obserwować,możesz się niepokoić gdy będzie całkiem ciepło już,silnik będzie nagrzany i po dłuższej jeżdzie będzie biały dymek,to może być tylko para,zawilgocony w środku wydech,woda w nim.
Sprzedaż opon w 2019 roku Według Polskiego Związku Przemysłu Oponiarskiego, na podstawie danych Europejskiego Stowarzyszenia Producentów Opon i Gumy, w 2019 roku producenci i importerzy opon w Polsce odnotowali wzrost sprzedaży w segmencie ...
Samochód z napędem alternatywnym - Hyundai IONIQ Hyundai IONIQ został zwycięzcą Plebiscytu Fleet Awards Polska 2017 w kategorii "Samochód z napędem alternatywnym". To kolejna w Europie nagroda dla unikatowego modelu IONIQ, który jako jedyny samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.